tak mniej wiecej miedziany wyglada w realu
Dodano po 2 minutes:
a moze lepiej ten carbon lub tez srebrny polysk ?
tak mniej wiecej miedziany wyglada w realu
Dodano po 2 minutes:
a moze lepiej ten carbon lub tez srebrny polysk ?
Ostatnio edytowane przez lolecki ; 03-04-2014 o 16:50 Powód: Dodano
wiem ze to sprawa gustu a o tym sie nie dyskutuje, ale!!!!! panowie, powiescie jeszcze tylko firanki, i tabliczke Mietek...
akurat kwestia zaciskow jest dosc nietypowa
widzialem miedziane na zywo na aucie w takim kolorze jak moje i wygladalo naprawde super
jestem zwolennikiem aut seryjnych bez doklejania masy spojlerow, jakichs pseudo chromow, znaczkow i swiecidelek
ewentualnie subtelene zmiany typu alufelgi wieksze seryjne 18 badz tez jakies fajne innego producenta, niski profil itp
po zakupie auta staram sie zawsze doprowadzic je wpierw do porzadku pod katem tapicerki, renowacji kierownicy-galki biegow, lakieru i mechanicznie
GT jest tak ladnym autem ze ladne alu typu Tory i nie potrzeba nic wiecej prawie do szczescia
+ u mnie wymienilem cale oswietlenie wewnetrzne na LED i zewnetrzne (tab rej i postojowki)
wymienilem znaczki przod i tyl, polerka kloszy lamp, kratki i lusterka-nakladki po FL oraz wlasnie te zaciski
kupilem juz miedziany kolor
Ostatnio edytowane przez lolecki ; 05-04-2014 o 21:46
Zacisk to nie hydrant, żeby go malować na czerwono. Zresztą jakoś czerwony zacisk dla mnie jest mocno festyniarski...
Mam grafitową 156, zacisk pomalowałem pod kolor nadwozia. Nie rzuca się w oczy, choć kto się zna i tak zauważy...
tez tak mam obecnie pod kolor nadwozia
Cuore... ja czesto pracuje przy instalacjach p.poż, wiec sam rozumiesz, musze mieć czerwone choc różnią sie odcieniem, pożarówka to w 90% RAL 3000!!!!! poza tym, tak se włożyłem kij w mrowisko żeby trochę urozmaicić ten wątek, i prosze juz sie ożywiło
pzd.
hahhaa
spoko maroko Panie![]()
bocian ma fajnie pomalowane zaciski- George11 malował![]()
nasz klient nasz per. Pan, z tego co słyszałem juz ich niema.
pzd.