Widziany / widziana

pozdrowienia dla czarnej 159 SW stojacej pod Millenium Hall ok.godz.16(stala od strony Rejtana w przejsciu) i dla ciemnej nie wiem dokladnie jaki kolor (czarna/granatowa) 159 SW mknacej Rejtana w strone Pilsudzkiego ok.17:15(widziana na wysokosci Millenium Hall)

Pozdro właścicielu srebrnej 156 na LLU ... dzisiaj ok 7.30 na rondzie w Kołbieli :)

Pozdrawiam wlasciciela gtv rej. WE w fajnym kolorze widzianej przed chwila na niepodleglosci

Niski jechales przed chwila bialym berlingo?

Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk

Też widziałem tą gtv ;)
W chyba podobnym kolorze z ciemną maską stoi czasem na Langiewicza 156 na klubowych ramkach ;)

Ja pozdrawiam kierowcę ciemnej(czarnej/grafitowej/granatowej) 147 widzianej o 12 na skrzyżowaniu podwisłocze z kopisto.

Też widziałem tą gtv ;)
W chyba podobnym kolorze z ciemną maską stoi czasem na Langiewicza 156 na klubowych ramkach ;)

Ja pozdrawiam kierowcę ciemnej(czarnej/grafitowej/granatowej) 147 widzianej o 12 na skrzyżowaniu podwisłocze z kopisto.

widzialem kiedys ta 156 kolo budynkow wojska
ale ona ma wielki brzydki spojler na klapie i jest bee :P

Pozdrawiam właściciela ciemnej 156 RZ*** na klubowych ramkach (na tylnej szybie reklama firmowa, ale nie pamiętam nazwy) widzianej pod McDonaldem przy Lwowskiej ok godz. 19.

Pozdrowienia dla Czarnego_28 ustrzelonego wczoraj po 19-stej na zakupach w Jubilatce na naszym osiedlu i przewiezionego wygodną Lucynką :)

a ja pozdrawiam kierownika srebrnej 156 bez ramek, ktory mi przed chwila ospale pomachal

Ospały to byłeś chyba Ty, bo nie zdążyłeś zareagować:) Również pozdrawiam.

przeciez podnioslem reke :)

zaloz sobie ramki klubowe bo jak nie znam tablic to nie macham ani nie mrugam bo nikt nie reaguje albo podeslij mi na PW numer rej to bede wiedzial ze to Ty

Jakoś nie zauważyłem ręki, pewnie jednak trochę przyspałem:cool: Tak poza tym to często sie mijamy właśnie na Rzeszowskiej, Sadomierskiej czy w Pustyni. Mój numer jest w nicku.

to mrugaj a nie wstydz sie, a mijamy sie w tych okolicach bo pracuje w Pustkowie :)

pozdrawiam Kierownika srebrnej 156 1.8 ts z ramkami (pewnie DBH :)) zaparkowaną pod Kauflandem w Dębicy wczoraj około 20 oraz Rajdowce ze 156 RRS ciemnozielonej z ramkami jadącego dzisiaj w stronę Rzeszowa przed 9 :)

a ja pozdrawiam piekna 159 sedan chyba w kolorze mocca widzianej ponownie wczoraj w rynku(parkowala akurat w okolicy grzybka) ok. godz.16.Kolega chyba nie jest na forum ale pisze ponownie pozdrowienia.Kiedys widzialem pod Dakolem ok.19:30 chyba ta sama 159.

Pozdro dla kierowcy czarnej 156 SW RMI z ramkami, który zdaje się jechał przez Dębicę w orszaku ślubnym.

Amortyzatory
Powrót