Lukasz A.
Moderator
W październiku dopiero jadę na Koszalin więc myśl intensywnie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
a ja w pazdzierniku wybierałem sie do Szczecina pooglądać Twojego pazdzierzaW październiku dopiero jadę na Koszalin więc myśl intensywnie![]()
Seba 70km od Szczecina jest kolejna Q4.Chłopaki ją widzieli.Według mnie igła Kolega Daniel nie będzie miał nic przeciwko by go odwiedzić i poonanizować się trochę przy niej
Ładna jest Daniela Q4, ale Twoja Łukasz też będzie taka
Odwiedzieć to ja chce zachodniopomorską ekipęPlany się zmieniły i jadę na dniach jak tylko dostanę części.Mam teraz trochę luźnego czasu bo na bezrobociu siedzę więc trzeba ukończyć dzieło.
Seba 70km od Szczecina jest kolejna Q4.Chłopaki ją widzieli.Według mnie igłaKolega Daniel nie będzie miał nic przeciwko by go odwiedzić i poonanizować się trochę przy niej
![]()
A z resztą w Szczecinie możecie w każdej wolnej chwili zorganizować
no to może wystarczy kameralne grono przy grillu a inni niech zazdroszczą?
Nie o to chodzi by ktokolwiek zazdrościł tylko żeby spięli pośladyJa rzucam termin na pierwszy weekend października bo też chcę by omen (Seba) się z nami spotkał zwłaszcza że chłopak będzie dymał aż z Holandii.Są trzy tygodnie na ogarnięcie tematu więc ludziska do dzieła
![]()
Ja rzucam termin na pierwszy weekend października
Jeśli będę w stanie, bo czeka mnie operacja kolana, to będę na 100%
Ja też juz zarezerwowałam ten termin
bo czeka mnie operacja kolana