• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

spotkać się warto

W sumie to może wreszcie udało by mi się wdepnąć, jakieś poważniejsze ustalenia :)

Plany się zmieniły i jadę na dniach jak tylko dostanę części.Mam teraz trochę luźnego czasu bo na bezrobociu siedzę więc trzeba ukończyć dzieło.
Seba 70km od Szczecina jest kolejna Q4.Chłopaki ją widzieli.Według mnie igła :P Kolega Daniel nie będzie miał nic przeciwko by go odwiedzić i poonanizować się trochę przy niej:D

Seba 70km od Szczecina jest kolejna Q4.Chłopaki ją widzieli.Według mnie igła Kolega Daniel nie będzie miał nic przeciwko by go odwiedzić i poonanizować się trochę przy niej

Ładna jest Daniela Q4, ale Twoja Łukasz też będzie taka ;)
Daniela Q4 można nawet zobaczyć na zdjęciach ze spotu na "Chociwelce" :)

Plany się zmieniły i jadę na dniach jak tylko dostanę części.Mam teraz trochę luźnego czasu bo na bezrobociu siedzę więc trzeba ukończyć dzieło.
Seba 70km od Szczecina jest kolejna Q4.Chłopaki ją widzieli.Według mnie igła :P Kolega Daniel nie będzie miał nic przeciwko by go odwiedzić i poonanizować się trochę przy niej:D
Odwiedzieć to ja chce zachodniopomorską ekipę ;)
Prowdopodobnie w 1 weekend października wpadnę do Szczecina/Świnoujscia więc może uda się coś pospocić ?

No właśnie,to kiedy spocik? Ja sie dostosuję :P No lepiej z grilem :D

Ostatnia edycja:
Może jakoś na początku października... ;) Kolega Omen by nas odwiedził ;)
A z resztą w Szczecinie możecie w każdej wolnej chwili zorganizować :)

no to może wystarczy kameralne grono przy grillu a inni niech zazdroszczą?

no to może wystarczy kameralne grono przy grillu a inni niech zazdroszczą?

Nie o to chodzi by ktokolwiek zazdrościł tylko żeby spięli poślady:D Ja rzucam termin na pierwszy weekend października bo też chcę by omen (Seba) się z nami spotkał zwłaszcza że chłopak będzie dymał aż z Holandii.Są trzy tygodnie na ogarnięcie tematu więc ludziska do dzieła:)

Nie o to chodzi by ktokolwiek zazdrościł tylko żeby spięli poślady:D Ja rzucam termin na pierwszy weekend października bo też chcę by omen (Seba) się z nami spotkał zwłaszcza że chłopak będzie dymał aż z Holandii.Są trzy tygodnie na ogarnięcie tematu więc ludziska do dzieła:)

Ja się pojawię :)

Jeśli będę w stanie, bo czeka mnie operacja kolana, to będę na 100%

No patrzcie.Widać trzeba wjechać na ambicję :P

- - - Updated - - -

malinka a Ty tu nie propaganduj tylko obecność obowiązkowa.

No patrzcie.Widać trzeba wjechać na ambicję :P

No proszę ;) podziałało :P

Ja też juz zarezerwowałam ten termin

Amortyzatory
Powrót