Szukam pracy

albo masz plecy albo masz plecy :) znam przypadek znajomy jest kierownikiem (bez matury po ogólniaku ) a jego podwładni to inż i mgr. + kursy i szkolenia bo jak nie to by polecieli :)
aniucha damy rade wkońcu ktoś da nam na utrzymanie naszych GTA :) haha

a tak poważnie duża ilość ogłoszeń publikowana jest ja juz jest osoba na to miejsce przyjeta(darmowa reklama, plusy w urzędzie pracy itp...)

powodzenia życze sobie i innym Amen

A czy któreś z bezrobotnych ma doświadczenie jako przedstawiciel lub pracowało w Telekomunikacji / Orange lub u innego operatora jako handlowiec? Jak coś to piszcie tu albo PW

Pozdrowionka,
GrzesiuŻar

Jak ktoś ma bardzo ciezka sytuacje to McDonald's lub podobne... (to nie ironia) kasa bez szalu... ale robota nie jest ciezka, czysto, cieplo. Biorą praktycznie wszystkich, na chwile jest to dobre rozwiazanie... Wiem coś o tym bo sam musiałem zrezygnować z dobrze płatnej posady spawacza, ale miałem słabe wyniki wątrobowe i nie podbiła mi lekarka badań, i wolałem robić za minimum w McDonald's niż siedzieć w domu. W brew pozorom tam nie pracują idioci bez szkoły tylko większości to studenci albo już mgr'y ....

Jak by ktoś szukał spawacza TiG, MAG, aktualna ksiazeczka spawacza, prawko kat.B, Średnie wykształcenie + umiejętność posługiwania się tokarkami i frezarkami nie numerycznymi, to PM :P(ślusarka też nie jest mi obca) :cool:

to i ja dopisuję się to grona bezrobotnych od 16 grudnia..
może ktoś coś ma ciekawego ?

Co znaczy ciekawego? Bo wiesz, jak szukasz pracy to sprecyzuj trochę konkretniej... Dla jednego ciekawa będzie praca w Biedroce a dla innego Dyrektora operacyjnego w jakiejś firmie... :)

ogólnie technik mechanik.. pół roku doświadczenia w zawodzie a potem wyjazd do NL.. i tu różne rzeczy się przeżyło. Językowo myślę, że jest ok. Angielski na poziomie bez problemowego dogadywania się za granicą.
Chciałoby się utrzymać alfę i coś jeszcze odłożyć..

Ot to i ja sie dopiszę :)
Specjalista ds Propagandy, Grafik DTP...

ale robie też na indywidualne zlecenia:
-strony internetowe
-poligrafia reklamowa (foldery, broszury, ulotki, wizytowki itd itp)
-opakowania (pudełka na produkty, etykiety itd itp)
-skład książek
-ilustracje
-i inne wszelakie projekty... na saochody, długopisy i itd itp.

Jakby ktoś chciał to piszcie na priv gdzie omówimy szczególy - możliwa faktura lub bez.

ed.
Zasadniczo jednak szukam stałej pracy. Chętnie w jakimś większym mieście (Krak, Wrocław, Katowice), ale nie koniecznie. Przeprowadzka to nie problem. Jestem z Bielsko Białej

Ostatnia edycja:
jesli ktoś szuka pracy jako kierowca i lubi jeździć to mam coś:

ZATRUDNIMY KIEROWCÓW MIKROBUSÓW W TRANSPORCIE OSOBOWYM z woj, OPOLSKIEGO i ŚLĄSKIEGO
Z DOŚWIADCZENIEM!!!
Marecki-Tour
Magdalena Boronowska
47-300 Krapkowice
Żywocice, ul. Kozielska 74

tel. Kom. +48 693 043 918
tel./fax +48 77 466 46 53
tel. Kom. +48 606 317 756

NIP: 755-177-10-91
Regon: 532465017
e-mail: info@mareckitour.pl

internet: www.mareckitour.pl

To getto nie praca, najprostsza droga do śmierci lub znienawidzenia jazdy samochodem. Uwierz w dobrej firmie transportowej wakaty rozchodzą się drogą pantoflową, a przez ogłoszenia to szukanie jeleni. (pracuję w branży)

Wiem.. ale jak kogoś dusi to pójdzie.
Ja rzygam kierownicą, po za tym to transport ludzi PL-NL i NL-PL nie chcę kogoś mieć na sumieniu.

Omen szukasz czegoś w swoim zawodzie? berdziej fizyczna czy nie ? i jak z dojazdami, żebym wiedział w miarę jaki region by Cię interesował jak znajdę to Ci coś na PW podrzucę

Amortyzatory
Powrót