artek2001
Nowy
a no elegancko az nawet zachaczyles o zawias od siedzen ale jest ok
a ja richi wspomnial byly takie same jak w standardzie a jednak boczki dodaja duzo uroku a czy znacie cos w roczaju farby do skor w tym kolorze??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Boczki ma takie same jak w tej ze szrotu!!!
Brakowało tam jeszcze tylnego, środkowego zagłówka.
Ladnie ją powycinałeś![]()
Czester jak tam lampy?
Panowie, jak u Was z cenami PB? U mnie to chyba ich do konca poyebalo:/ 1,58e dzisiaj rano...
Ja od niego kupiłem drzwi w kolorze do 156 już jakiś czas temu. Oferował wymianę na miejscu za + 20€ Trzeba było wymienc mechaniz szyby z elektryki na korbę.Bylem dzisiaj u Kolegi "DarasBB" i moge w pelni polecic.
Wcześniej jak koło 5-tego pewnie nie będe w twojej okolicyTo milego psucia...znaczy sie naprawiania !!
Jony to kiedy podjedziesz nowa fura?
panowie poszukuje czujnikow absu do 147 czy wiecie kto moze ma alfe na czesci czy moze gdzie stoi??pozdrawiam
ok dzieki zadzwonie w poniedzialek a nie wiesz czy tam mozna wejsc czy raczej oni daja czesci i nie wiesz czy jest szansa tam na boczki w kolorze pasujacym do skor bananowych?? pozdrawiamW portaloise jest napewno ale to juz wiesz. W zeszlym tygodniu w Kilcook bylo 5![]()
ok dzieki zadzwonie w poniedzialek a nie wiesz czy tam mozna wejsc czy raczej oni daja czesci i nie wiesz czy jest szansa tam na boczki w kolorze pasujacym do skor bananowych?? pozdrawiam
nie w tym rzecz czujniki strasznie ciezko sie wyciaga i kiedys as w kilkenny na szrocie nie chcial mi dac samemu je wyciagnac i jeden zlamal no nic po weekendzie sie tam udam a nikt nie potrzebuje lozyska do 156 oddam za 30eW Kilcook wchodzisz sam i wykrecasz co chesz tylko musisz uwazac bo potrafia wytrzsnac z ciebie wszystko i jeszcze maja baesballa pod lada jakbys cos chcial skubnac.
Nic pasujacego do babana nie bylo jak tam ostatnio bylem![]()
witamy limerickLimerick wita![]()