Irlandia, laczmy sie ::P

a no elegancko az nawet zachaczyles o zawias od siedzen ale jest ok:):)a ja richi wspomnial byly takie same jak w standardzie a jednak boczki dodaja duzo uroku a czy znacie cos w roczaju farby do skor w tym kolorze??

Jezeli dobrze pamietam to 5 luty = spot... bylbym na 100% gdyby nie przymusowy wylot do PL... nie moge sie pozbierac z zalatwieniami na slub... a juz zostalo malo czasu :P

Czester jak tam lampy? :P wiem ze to moze najmniej odpowiedni moment zeby o to pytac ;) tu masz srodek na lampy a jezeli nie chcesz kupowac to jak bedziesz w dublinie to podjedz do mnie to machniemy je ;)
http://cars.donedeal.ie/for-sale/carextras/2607313

Jony gratuluje :) 2003? :) 1.6 TS ?:D

Czester jak tam lampy?

hej, dzieki za info, na razie walcze z technicznymi sprawami.:(

ale zebym mial malo problemu to sie wziolem za dvd i mp3 w ICS, wypatroszylem na probe jednostke zeby sprawdzic jek ten srodek wyglada, no wiecie jak male dziecko rozbiera zabawki!!!:o
po zlozeniu nie dziala radio i nie oblicza kilometrow i spalania-masz babo(glupi chlopie) placek!!!!:mad::mad::mad:

spoko!!!! metoda prob i bledow!!:cool:

Panowie, jak u Was z cenami PB? U mnie to chyba ich do konca poyebalo:/ 1,58e dzisiaj rano...

Panowie, jak u Was z cenami PB? U mnie to chyba ich do konca poyebalo:/ 1,58e dzisiaj rano...

U mnie we wsi Kilkenny taka sam cena! Jeszcze chwila i zobaczymy 1.60€
Pamiętam jak tu przyjechałem to petro było po 1.22€, eeh kiedy to było.

1.55 euro dzisiaj tankowalem ;) jak ja przyjechalem to bylo za 98 centow :/ kumpel dziaisj mowil w pracy ze zeby zatankowac do pelna jepa potrzebuje 100 euro... kiedys benzyna byla za 38 centow :/

Richi ten plyn do lamp przednich w Polsce jest o polowe tanszy... :( a ja juz kupilem :/

Bylem dzisiaj u Kolegi "DarasBB" i moge w pelni polecic.

A tak pozatym to ma dla nas nowa niespodzianke - fotki niebawem - tak obiecal :):):)

Bylem dzisiaj u Kolegi "DarasBB" i moge w pelni polecic.
Ja od niego kupiłem drzwi w kolorze do 156 już jakiś czas temu. Oferował wymianę na miejscu za + 20€ Trzeba było wymienc mechaniz szyby z elektryki na korbę.
Nie skorzystałem, nie pozwoliłem sobie odebrac tej przyjemności :D
Na szrocie chcieli za drzwi 100€ i nie mogłem dostac w kolorze, a u niego 70€ + wycieczka na Wicklow.
Również polecam Kolegę "DarasBB"

Ja się zastanawiam czy nie sprawić sobie klubowych ramek..

---------- Post added at 20:54 ---------- Previous post was at 19:29 ----------

To milego psucia...znaczy sie naprawiania !! ;)

Jony to kiedy podjedziesz nowa fura ;)?
Wcześniej jak koło 5-tego pewnie nie będe w twojej okolicy :(

ok dzieki zadzwonie w poniedzialek a nie wiesz czy tam mozna wejsc czy raczej oni daja czesci i nie wiesz czy jest szansa tam na boczki w kolorze pasujacym do skor bananowych?? pozdrawiam

W Kilcook wchodzisz sam i wykrecasz co chesz tylko musisz uwazac bo potrafia wytrzsnac z ciebie wszystko i jeszcze maja baesballa pod lada jakbys cos chcial skubnac.

Nic pasujacego do babana nie bylo jak tam ostatnio bylem :(

W Kilcook wchodzisz sam i wykrecasz co chesz tylko musisz uwazac bo potrafia wytrzsnac z ciebie wszystko i jeszcze maja baesballa pod lada jakbys cos chcial skubnac.

Nic pasujacego do babana nie bylo jak tam ostatnio bylem :(
nie w tym rzecz czujniki strasznie ciezko sie wyciaga i kiedys as w kilkenny na szrocie nie chcial mi dac samemu je wyciagnac i jeden zlamal no nic po weekendzie sie tam udam a nikt nie potrzebuje lozyska do 156 oddam za 30e:)fabrycznie nowe aaa no i pompe paliwa jakby ktos by zainteresowany

---------- Post added at 12:42 ---------- Previous post was at 12:39 ----------

witamy limerick:):) i co juz sie zakochales w belle czy jeszcze potrzebujesz kilka dni??:):)pozdrawiam

Witam, zawsze podobały mi się Ar 156, Ogólnie lubię włoszki. Była Brava, Marea, Stilo,Jest AR156

Witaj Rafik. W koncu ktos z zachodniego wybrzeza :D

Amortyzatory
Powrót