Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pabloilala tak z ciekawości zapytam ile płacisz taxu za tą białą 147? 135€ na 3 miechy, jak na dysku?
Jeśli tak to trochę to dziwne, bo ja mam 156, ten sam silnik, ten sam rok i płacę 125€. Od czego to zależy?!
A sama Bella, piękna sztuka!!!
Jak nie zapomne to postaram sie jutro wywiedziec. Tylko jakbys mi podeslal smska z dokladnymi danymi autka![]()

Pogratulowac kolejnej Belli wrzuć jakieś fotki na dniach![]()
Sorki, gdzies mi umknal Twoj post :| Mam troche innych zmartwien z Bella. Czwarty bieg w skrzyni mi sie buntuje
Dane Belli: AR 156 1,8T.S - 2004rok - kod silnika 32205. Czujnik temperatury wody z wtyczka 4 pinowa.
Pokaż załącznik 43638
No mam nadzieje, że w tym roku spotkamy się w Irlandii na spocie, o ile znajdę pracę. Siostra z mężem mojej dziewczyny pracują na lotnisku w Dublinie, więc może coś załatwią, ale to nie wiadomo, w zawodzie raczej pracy nie znajdę, ale chętnie zostanę forumowym mechanikiem w Irlandii![]()