Spoty czwartkowe KEN Center

• Autor wątku Autor wątku Jola
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Miło było jak zawsze, fajne maszynki koledzy mają, jest czym się chwalić :D a w przyszłym tygodniu jeszcze nie wiem jak będę pracował wiec postaram sie dostosować do większości :) Pozdrawiam

Ja również dziękuję za spotkanie :D
Ja od poniedziałku do środy jak najbardziej jestem bo czwartek praca :/ ale niech zadecyduję większość.
Więcej fotek wrzucę jutro albo w sobotę, na razie 3 na zachętę - jedno grupowe i dwóch bohaterów spotkania :) :P

Załączniki

• IMG_2608-4.jpg
    IMG_2608-4.jpg
    223.6 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_2610-4.jpg
    IMG_2610-4.jpg
    124.8 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_2617-s.jpg
    IMG_2617-s.jpg
    165.4 KB · Wyświetleń: 57
Ta środkowa Alfa najlepsza (lakier Alfaholicy Competizione) :D

Ostatnia edycja:
no i ja również dziekuję, miło było poznać, pogadać i pooglądać zebrane furki ;)
na wspomnienie dźwięku tej 156 2.5 naprawde miło się robi:wub:

Postaram się podjechać w przyszłym tygodniu, te fotki mnie tylko zachęciły. Postaram się wyciągnąć jeszcze kumpla ze 166 :-)

Twój okaz w szczególności musi zasilić nasze szeregi i razem z Brerą Yonasha i Gulietta QV stanowić trzeci diament w koronie :-p
Jedynym powodem mojej nieobecności jest chroniczny brak czasu - dziś (jak zresztą przez cały ostatni tydzień) znów mam 'dzień-z-nielimitowanymi-godzinami-pracy', co m.in. oznacza, że wciąż tam (tu? sic!) jestem ;P
Następny czwartek będzie pod znakiem "rozjazdów", więc obecność na spocie niepewna, ale będę się starał, tym bardziej że komplementy zobowiązują :)

ach zaluje, ze mnie nie bylo ale ... no wlasnie ale ...

Aleks bedzie mial SIOSTRZYCZKE ! Alfistke oczywiscie ;)

gratulacje:)

tymczasem jeśli większość chciałaby przeniesienia przyszłoczwartowego spotkania to mi tylko środa nie pasuje...ale optuję za czwartkiem:)

co tu duzo pisac juz po usg widze, ze bedzie szybsza niz Danica Patrick :)

Dzieki rowniez za wczoraj... ja wtorek napewno odpadam, ale mysle ze sroda/czwartek powinno byc ok... bede wiedzial wieczorem, ktory dzien bardziej

Gratulacje! :) Będziesz miał parę Alfitów :)

---------- Post added at 11:33 ---------- Previous post was at 11:28 ----------

tymczasem jeśli większość chciałaby przeniesienia przyszłoczwartowego spotkania to mi tylko środa nie pasuje...ale optuję za czwartkiem

Z Waszych deklaracji odnośnie do przedświątecznego spotu wynika, że jednak najlepiej będzie pozostać przy tradycyjnym czwartku :) chyba, że zdecydujecie, że odwołujemy przyszły tydzień...

Amortyzatory
Powrót