Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mam takie przeczucie że zostanie pewnie czwartek...
Postaram się podjechać w przyszłym tygodniu, te fotki mnie tylko zachęciły. Postaram się wyciągnąć jeszcze kumpla ze 166![]()
Nawet taka w odcieniu "Nero Sporco"?Koniecznie zapraszamy, każda kolejna Alfa na naszym spocie jest mile widziana, bez wyjątków![]()
Nawet taka w odcieniu "Nero Sporco"?![]()
Twój okaz w szczególności musi zasilić nasze szeregi i razem z Brerą Yonasha i Gulietta QV stanowić trzeci diament w koronie![]()
Jedynym powodem mojej nieobecności jest chroniczny brak czasu - dziś (jak zresztą przez cały ostatni tydzień) znów mam 'dzień-z-nielimitowanymi-godzinami-pracy', co m.in. oznacza, że wciąż tam (tu? sic!) jestem ;PTwój okaz w szczególności musi zasilić nasze szeregi i razem z Brerą Yonasha i Gulietta QV stanowić trzeci diament w koronie![]()
ach zaluje, ze mnie nie bylo ale ... no wlasnie ale ...
Aleks bedzie mial SIOSTRZYCZKE ! Alfistke oczywiscie![]()
tymczasem jeśli większość chciałaby przeniesienia przyszłoczwartowego spotkania to mi tylko środa nie pasuje...ale optuję za czwartkiem