Widziany, Widziana, Widziani :D

W sobotę widziana pod budynkiem "A" WSB we Wrocławiu 147 na blachach DWR. Bez ramek i z napisem "Alfa Romeo" z boku :)
35847-widziany_widziana_widziani_d-dsc00218.jpg
35848-widziany_widziana_widziani_d-dsc00219.jpg

Załączniki

• DSC00218.JPG
    DSC00218.JPG
    90.1 KB · Wyświetleń: 298
  • DSC00219.JPG
    DSC00219.JPG
    97.8 KB · Wyświetleń: 299
A to TY byłeś??? :D Widziałem za kółkiem ładną panią, a z tyłu napis PUSSY WAGON :D Myślałem, że to jakaś alfistka z brygadą wpadła do mnie na parafię :) Ramki zauważyłem, ale myślę sobie, co będę się wyrywał :D

Pani ta ładna ma A klase więć bysmy w tyle osób nie weszli :P więc musiałem się poświęcic i użyczyć swoje autko. My tak objazdowo plenerowo miejscówka i flacha i dalej :)
Trzeba było wyalić, next time pijesz z Nami :)

Pozdrowienia dla kolegi z bardzo ładnej 147 przed FL mijanego dziś we Wrocławiu około 16.40-17.00 - ulica Krakowska / Traugutta. Była rączka, były rameczki ;) Blachy zaczynały się od 'K' (KOS ?) i bodajże jakieś dwójki na początku :D

Ja- czarna 147 po lifcie. :)

Pozdrowienia dla czarnej 156 na klubowych ramkach, i dla srebrnej 156 też na klubowych ramkach, które stały dzisiaj na Sienkiewicza. Właścicielem srebrnej jest chyba kolega Pavvel :)

I dla Geordie'go widzianego w macu na grunwaldzie, hehe :)

Ostatnia edycja:
Tylko nie lawetę :D Przecież jak Alfe na lawecie zobaczą, to będzie koniec :D

---------- Post added at 20:37 ---------- Previous post was at 20:36 ----------

zadzwonimy po lawete

Tylko nie lawetę :D Przecież jak Alfe na lawecie zobaczą, to będzie koniec :D

Pozdrowienia dla kolegi z bardzo ładnej 147 przed FL mijanego dziś we Wrocławiu około 16.40-17.00 - ulica Krakowska / Traugutta. Była rączka, były rameczki ;) Blachy zaczynały się od 'K' (KOS ?) i bodajże jakieś dwójki na początku :D

Ja- czarna 147 po lifcie. :)

Pozdrawiam również:) Widziałem, że się bacznie przyglądałeś :D

Amortyzatory
Powrót