Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wiem ze nie masz blisko ale jakbys miał ochote przejechac sie do newbridge to ja mam elm, jak rowniez mam znajomych w warsztacie którzy maja AutoBOSS V30 i BOSCH KTS`a, takze mamy rozne mozliwosci podlaczenia i sprawdzenia. Wiadomo ze jesli uda sie zdjagnozowac za pomoca mojego przylacza to masz za free, a jesli nie to to koledzy biora za polaczenie kopmpa 30 euronajlepiej komputerem, sprawdż jeszcze szczelność wszystkich przewodów dolotowych
musze ja wystawic...ale kurcze nie mam sily czasu enegii itd!ale chyba nie bedzie innego wyjscia!zalezy mi na czasie bo chce sie przeprowadzic ten cholerny dom przypomina mi Konrada!zreszta wredny stoi na kominku i czyta co ja piszedzisaij mija dokladnie miesiac od kiedy nie ma go ze mna!a alfa na podjezdzie poprostu mnie dobija!ona byla dla Niego ukochanym autkiem tak ja pielegnowal i wogole...a tu prosze!!jest piekna i wogole ale mi sie slabo robi na jej widok!
Widziałem w opisie że autko ma semi-automat skrzynię...??
Trzeba dobrze oblukać żeby niespodzianek nie było.