Widziany, Widziana, Widziani :D

A ja przed chwilką wyszedłęm z psem na spacer idę idę i patrzę a po drugiej stronie mojego bloku Gtv na DWL 60 blaszkach z rameczkami :)

Pozdrowienia dla złotej 156 po lifcie widzianej dzisiaj na Wyspiańskiego oraz dla srebrnej 156 przed liftem widzianej na Chełmońskiego w okolicach 10:30.[/QUOTE

pozdrowienia dla czarnej 156 berliny na wybrzezu dzisiaj.
skrecales w chelmonskiego.
widzialem potem przed wuefami.
obrecze kol - tluste! podoba sie!

Barus 91,jechałem pod slońce,i to mogło być przyczyną braku reakcji na błysk świateł.Postaram się poprawić .Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
156X pod stadionem pomachany- odmachany ;)

A rano widziałem Cię na estakadzie, stałem na światłach po drugiej stronie, no ale chyba przez niewyspanie mnie nie widziałeś- miałeś głowę opartą o rękę :)

Zresztą czasem mijam Cię na estakadzie.

156X pod stadionem pomachany- odmachany ;)

A rano widziałem Cię na estakadzie, stałem na światłach po drugiej stronie, no ale chyba przez niewyspanie mnie nie widziałeś- miałeś głowę opartą o rękę :)

Zresztą czasem mijam Cię na estakadzie.

też Cię widuję na estakadzie, a często jak stoje w korkach to przyjmuje właśnie taką pozycję czyt. podparty łeb ;P a tak przy okazji już wiem skąd Twój nick hehe - pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla złotej 156 po lifcie widzianej dzisiaj na Wyspiańskiego oraz dla srebrnej 156 przed liftem widzianej na Chełmońskiego w okolicach 10:30.[/QUOTE

pozdrowienia dla czarnej 156 berliny na wybrzezu dzisiaj.
skrecales w chelmonskiego.
widzialem potem przed wuefami.
obrecze kol - tluste! podoba sie!

dzięki, obawiałem się że będą za duże jak na dziurawy Wrocław ale nie jest tak źle

Barus 91,jechałem pod slońce,i to mogło być przyczyną braku reakcji na błysk świateł.Postaram się poprawić .Pozdrawiam.
;D Spokojnie... Ja się nie gniewam ;D

Od dziś będę machał z czarnej, poliftowej 147 DZA63UU :)

Pozdrawiam :)

---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:09 ----------

Wczoraj koło Marino widziana ciemnozielona 156 z ramkami - DW11683 - czyja to :) ?

A dziś jechałem za AR 156 SW numery DLE 17UU :) Widziałem ramki, tylko, że jechałem akurat Lancią :)

Pozdrawiam:
147 z dwoma kolesiami rano pod ADF
156 FL, na Granicznej i Strzegomskiej za ma jechał koło 11:30. Być może to twardy ale nie dam reki sobie uciąć.
155 z ramkami na Swojczyciej lub kawałek dalej w okolicy 17:00. Była łapka ;)
156 w Azzuro Fantasia (chyba tak to sie pisze) na Oporowskiej koło 20:00
Jeszcze gdzieś w tym dniu widziałem zaparkowaną 145 bordową na ramkach, ale nie pamiętam gdzie mi migneła :P

147 po fl czerwona 1.6 ts na jednosci narodowej dzis kolo godziny 16.00 kierownik jakis zamyslony byl wiec nie wiem czy mnie widzial:)

Pozdrawiam Pana z czarnej AR 156sw DW...? ktorego mijalem na Bielanach pod KFC ok. 23.30 ;)

147 po fl czerwona 1.6 ts na jednosci narodowej dzis kolo godziny 16.00 kierownik jakis zamyslony byl wiec nie wiem czy mnie widzial:)
a to zapewne sprzedana Bella Autococker'a - nowego właściciela albo trzeba uświadomić albo odkręcić mu ramki ;)

Czarna 146 DSW na klubowych ramkach w Świdnicy w niedzielę z samego rana. Światełka były :D Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót