Znowu to samo. Wojna 159 kontra reszta świata. No i po co znowu to powtarzać wszędzie gdzie się da, gusta różne są. Jak widać na tej stylistyce AR kokosów nie zbiła więc zmiana jest więcej jak pewna.
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
No to przecież prawie to samoTeraz jeszcze Opel![]()
Znowu to samo. Wojna 159 kontra reszta świata. No i po co znowu to powtarzać wszędzie gdzie się da, gusta różne są. Jak widać na tej stylistyce AR kokosów nie zbiła więc zmiana jest więcej jak pewna.
Bo to takie samo auto jak Skoda, Volkswagen, Kia, Ford, Daewoo - wcześniej to ci się w planie Marchionne nie podobałoTuti, masz (macie) inny problem. Nazywa się on brakiem szacunku dla marki. Nie szanujecie Opla po prostu i stąd te lekceważące opinie.
Już wolę Lagunę niż uśmiechniętego Mumina od OplaMam też chyba prawo mieć własny gust, i tenże gust podpowiada mi, ze Insignia jest autem stylistycznie udanym, NA TLE (podkreślam to celowo, NA TLE) innych produkcji z podobnej półki. Czyli na tle nowych odmian mazdy 6, subaru legacy, forda mondeo, skody octavii czy tam suberba (ten jest wyjątkowo szkaradny), nowej laguny, czy innych wynalazków stylistycznych.
Co to za wersja, bo na Google nie mogę znaleźć? Post metana zrozumiałem tak, że Insignia to kopia Mercedesa CLS.Wersji CLS nie nazywałbym autem dla ubogich.
Jeszcze niedawno julka była be bo podobna do astry a dziś astra to stylistyczne arcydzieło?
.
Hej koledzy, znalazłem takie oto zdjęcia Giulli, czy tak jednak będzie wyglądała? http://moto.pl/MotoPL/1,88389,8153250,Godny_nastepca_Alfy_159_.html
Mi się taka bardziej widzi niż ta mitopodobna![]()
A co do "uśmiechniętego mumina od Opla", to zapraszam na przejażdżkę, gwarantuję, że za taką cenę jest dobrym rozwiązaniem pod względem cena/design/ wyposażenie. Co do wersji OPC Biały Olympic jest kolorem flagowym do Insignii w tej wersji, tak jak dla wcześniejszych wersji OPC był lakier Blue Arden, a dostępnych jest więcej barw.
Pozdrawiam![]()
Jeśli tak ma wyglądać Giulli to będzie mi wstyd.... tył wygląda jak.... no nawet nie umie ocenić ale mi się nie podoba.
Ale znając życie tak napewno wyglądać nie będzie![]()