Spot Kraków i okolice :)

Wstępnie ustaliliśmy termin na 15.05.2010. W planach gokarty, podobnie jak było w zeszłym roku, w tym samym miejscu, czyli wrt karting. Wpisywać się na listę kto byłby chętny. Cena rezerwacji toru na godzine - 600 zł. W jednym czasie na torze jeździ max 5 gokartów. W tamtym roku było bardzo fajnie, kto był ten wie ;) więc czas na powtórkę i podszlifowanie umiejętności :D W zależności od tego ile osób wpisze się na listę będą znane dokładne koszty na osobę. Powiedzmy, narazie, że czekam na listę do końca kwietnia.

1. Piter

1. Piter
2. ayem

1. Piter
2. ayem
3.Gosia
4.Tomek

Wstępnie ustaliliśmy termin na 15.05.2010. W planach gokarty, podobnie jak było w zeszłym roku, w tym samym miejscu, czyli wrt karting. Wpisywać się na listę kto byłby chętny. Cena rezerwacji toru na godzine - 600 zł. W jednym czasie na torze jeździ max 5 gokartów. W tamtym roku było bardzo fajnie, kto był ten wie ;) więc czas na powtórkę i podszlifowanie umiejętności :D W zależności od tego ile osób wpisze się na listę będą znane dokładne koszty na osobę. Powiedzmy, narazie, że czekam na listę do końca kwietnia.

1. Piter

Wstępnie się pisze na spot ( ostatnio coraz mniej mnie widać i słychać wiec warto się przypomnieć :) ) jednak do 15 maja jeszcze sporo czasu wiec tak na 50%

Wstępnie się pisze na spot ( ostatnio coraz mniej mnie widać i słychać wiec warto się przypomnieć :) ) jednak do 15 maja jeszcze sporo czasu wiec tak na 50%

ok tylko jak będziesz już wiedział na pewno że będziesz lub nie to napisz ;)

1. Piter
2. ayem
3. Gosia
4. Tomek
5. GrzesiuŻar
6. DRAGON2020 (na 50%)

W sumie to nie znam Was za bardzo :) ale na takie gokarty bym się przejechał , także ja też jestem chętny :)

Gokarty to ja chętnie. W tamtym roku nie wypaliło to może w tym się uda :)
Póki co wstępnie się deklaruję (na 50%)

1. Piter
2. ayem
3. Gosia
4. Tomek
5. GrzesiuŻar
6. DRAGON2020 (na 50%)
7. marecki259
8. plancior (na 50%)

I ja ,jak powiedział tak zrobił.

1. Piter
2. ayem
3. Gosia
4. Tomek
5. GrzesiuŻar
6. DRAGON2020 (na 50%)
7. marecki259
8. plancior (na 50%)[/QUOTE]
9. MarekV6

1. Piter
2. ayem
3. Gosia
4. Tomek
5. GrzesiuŻar
6. DRAGON2020 (na 50%)
7. marecki259
8. plancior (na 50%)
9. MarekV6
10. Łiczabicza

1. Piter
2. ayem
3. Gosia
4. Tomek
5. GrzesiuŻar
6. DRAGON2020 (na 50%)
7. marecki259
8. plancior (na 50%)
9. MarekV6
10. Łiczabicza
11. Adam$72

A konkretna godzina już ustalona? 15 mam akurat zajęcia, ale trochę wcześniej mógłbym się wyrwać:D

co do godziny myślę że spotkalibyśmy się jakoś o 12 tam gdzie zawsze, czyli na Bora - Komorowskiego. A gokarty tak na 13

Piter nie łam się sam wiesz że na gokarty najlepiej jak 15tu się uzbiera więc dociągniemy do takiego stanu.

Amortyzatory
Powrót