Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jakby jeszcze podpiąć obsługę monitora pod prawą manetkę (analogicznie jak komputer pokładowy) to chociaż mając legendarny DPF Monitor od EcuLab, bym się tym projektem na pewno zainteresował!Bajer z testem zegarów, alarm o wypalaniu DPF i korekty wtryskiwaczy plus zadane/mierzone wartości dla najważniejszych elementów silnika to "musi być" tego projektu. Reszta funkcji to bajery
![]()
Pod manetkę się nie da bez integracji w okablowanie ale takie jak ma blue&me sterowane z kierownicy to nie problem. Przykładowo w swoim projekcie gdzie robiłem "podróbkę" blue&me mam własne menu które działa tak samo jak to z blue&me a nawet lepiej.![]()
Temp. cieczy? Przecież na desce jest wskaźnik...A ja bym zamarzył o wersji dla TBI: temp. cieczy chłodzącej, ciśnienie w klimatyzacji i % degradacji oleju![]()
A ja bym zamarzył o wersji dla TBI: temp. cieczy chłodzącej, ciśnienie w klimatyzacji i % degradacji oleju![]()
3. ?
4. ?
5. ?
Powiedz jakie koszta tylko dla 1.2.Panowie ja w sprawie funkcji
Jak by miało być maksymalnie 5 ekranów przewijanych przyciskami z kierownicy to co wg Was jest najważniejsze?
1. Poziom zapchania DPF
2. Stan regenreacji i jej sygnalizacja
3. ?
4. ?
5. ?
- temperatura oleju, nie wiem czy jest w dieslach taki odczyt
- temp wody
- średnia wypaleń
- ilość km od ostatniego wypalania
- korekty wtrysków
Pamiętam, że ten stary dpf monitor umożliwiał wyświetlanie oraz kasowanie błędów ale nie wiem ile z tym roboty i czy przy Twoim rozwiązaniu jest to możliwe.
Gratulację za zajawkę i dobrą robotę![]()
Temp oleju w klekotach nie ma (przy emulacji 1.8MPI w MES też jej nie widziałem).