J
jasio79
Guest
StowkaJasio79 chciałbym zregenerowac same sworznie w górnych wahaczach. Jaka byla by cena?
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
StowkaJasio79 chciałbym zregenerowac same sworznie w górnych wahaczach. Jaka byla by cena?
Jak zrobisz sama tuleje za jakis czas zacznie ci pukac sworzen wiec radze zrobic cale i odrazu oba
[MENTION=22195]jasio79[/MENTION], to normalnie idzie regenerować? u mnie padł górny prawy i jak zdemontowałem go, to na pierwszy rzut oka nie idzie tego regenerować .. kupiłem więc nowy trw bo tylko takie były u mnie w okolicy. PozdroStowka
Idzie ale trzeba wiedziec jak. Otwiera sie go specjalnym nozem na wiertarce potem zaprasowuje kapselek.[MENTION=22195]jasio79[/MENTION], to normalnie idzie regenerować? u mnie padł górny prawy i jak zdemontowałem go, to na pierwszy rzut oka nie idzie tego regenerować .. kupiłem więc nowy trw bo tylko takie były u mnie w okolicy. Pozdro
Zdecydowałem się na zakup regenerowanych u Jasio79.
Wymieniam cały komplet.
Do Jasio79 - masz zapchaną skrzynkę mailową.
- - - Updated - - -
Zdecydowałem się na zakup regenerowanych u Jasio79.
Wymieniam cały komplet.
Do Jasio79 - masz zapchaną skrzynkę mailową.
Napisz na priv to sie dogadamy. Jak masz orginaly to opcja z regeneracja jest najtansza i najlepszaTak też myślę, że to najlepsza opcja z możliwych sądząc po Waszych wypowiedziach.
Tak sa dostepne. Odezwij sie na pwCzy regenerowane wahacze dolne są jeszcze dostępne? Potrzebuję komplet dolnych do 159.