[Giulietta] Wydech podwojny do 1.4 Multiair

wydech do 1,4MA

Właśnie dzisiaj zakładam podwójnego do MA 1,4 170KM
Końcówki ultera 100mm, jak brzmi dam znać

Ostatnia edycja:
Jaki koszt takiego wydechu jeśli można wiedzieć ? ;)

Czekam zatem na opinie. Też mnie kusi zrobić dwie końcówki :) pozdrówki

Ogarnięte, dźwięk bardziej "rasowy" - choć dla mnie trochę za słabo.
Wygląd super szkoda że nie miałem dyfuzora od VELOCE albo QV - końcówki odgapiłem od Prezesa_01.
Ogólnie spoko najważniejsze że właścicielce się podoba:)

Jarek gdzie robiłeś?
Ja czaję się na podwójny tłumik używany ale nie mogę namierzyć w dobrej cenie i stanie...
Dokładka do zderzaka zakupiona i szukam tłumika...

Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka

Ogarnięte, dźwięk bardziej "rasowy" - choć dla mnie trochę za słabo.
Wygląd super szkoda że nie miałem dyfuzora od VELOCE albo QV - końcówki odgapiłem od Prezesa_01.
Ogólnie spoko najważniejsze że właścicielce się podoba:)

Jak chcesz głośniej to wywal środkowy tłumik i zastąp go rurą. :) Stosunek "ceny do p.....a" bardzo korzystny. :D

Ostatnią edycję dokonał moderator:
920 PLN plus 300 końcówki. Wydech z nierdzewki

Cena ok. Puszka czyja? Bo rozumiem, że Ultera to tylko końcówki. Nierdzewka wychodzi u nich coś ok 1 400 pln.
Sam szukam, na chwilę obecną mam założony kit 50903522 z lineacessori, za 9 stówek ulter ma dedykowany zwykły.

Robiłem u takich magików w Radzyminie - ale cena trochę po znajomości - myślę że ogólnie za 1000 by się dało to zrobić bez końcówek.
Pucha robiona na wzór oryginału tyle że z nierdzewki. Kto to robił bo oni tego nie spawali - nie wiem ale robota super dokładna.

Ja niedawno założyłem podwójny tłumik. Koszty: tłumik z dodatkowym uchwytem uchwyt.jpg (używany bardzo ładny) 420zł, dokładka zderzaka 140zł i jeszcze stówka u tłumikarza za przespawanie rury.

No właśnie ja poluję na tłumik, ciężko znaleźć... Za dokładkę dałem 150pln...

Jak coś, to jest dzisiaj z QV tutaj

Ok dzięki

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Lepiej się wstrzymaj. Mój był wprawdzie z diesla i miał chyba mniejsze końcówki, ale wyglądał dużo ładniej.

Co masz na myśli? Szukać z diesla bo nie bardzo rozumiem...
Ten według mnie jest w dobrym stanie. Wyczyścić i będzie jak nowy.

Chodzi mi o rdzę. Szkoda, że nie mam zdjęcia tego którego kupiłem. Wstrzymaj konie, kupisz ładniejszy ten z linka jest według mnie ostro zganiany.

Podobno ma 50tys km. To nie jest rdza tylko nalot :)
Zobacz co można zrobić z tłumika w jeszcze w gorszym stanie...
308.jpg

A był w gorszym stanie niż ten od tego kolesia... Rozmawiałem z nim i nie bardzo chce sprzedać tylko końcowy bo nie będzie miał co zrobić ze środkowym...

Panowie tłumik kupiony od Tomka z grupy górny Śląsk....
Dzisiaj 3 godziny pracy nad nim i uważam, że minimum do satysfakcji jest :)
Najgorzej było że środkiem puszki gdzie są wżery ale może jeszcze z tym powalczę.
Nie ma jeszcze polerki, która wizualnie dużo daje ale chodzi mi o efekt samej pracy oczyszczania. Tłumik po 50tys km, bez żadnych oznak rdzy.
Zdjęcie po zakupie i dzisiaj...
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót