Gliwice i okolice. Ilu Afistów ?

Miejsca i data spotkania

• Łącznie głosujących
    12
  • Ankieta zamknięta .
Piotrus daj znac czy napewno w piatek bedziesz to chetniej wpadne tez .
ARCHI ty to juz na spocie (w pit- spocie)dawno nie gosciłeś
a tak serio to warto by sie było spotkac np nad stawem w knurowie z stara gwardią ,DADASIEK ,WIEDZMAK ,ARCHI ,.....

W piątek rano Ci napisze to się pokulamy i ewentualnie obgadamy temat stawu :) :)

Z tym wyżej rozmawiałem przez Tel. Dzisiaj i faktycznie lipa sie dzieje widzę sam po sobie człowiek więcej siedzial na forum niż spal w nocy .stare czasy były fajne czasy gdzie leciało sie w jeden dzień do bielska tych potem na kopiec a kończyło się na mopie przy a1 juz chyba nie wrócą. Pamiętać musimy o jednym pasja łączy nie dzieli nie ważne kto gdzie mieszka komu kibicuje czy je stejki czy roślinki 2 magiczne słowa alfa Romeo. Ruszymy cos ten Śląsk ?

Polać mu :) [emoji14]

Ostatnia edycja:
Nie Kuś nie Kuś bo do pracy jutro nie wstaniesz [emoji14]

I temat znowu umarł... :)

Bo jedni grzecznie informują i zapraszają a drudzy skutecznie odstraszają [emoji6]

Pół 2016 roku minęło i żadnego wpisu, nieźle :confused:.

Dawniej oramkowanych Alf po Gliwicach/Knurowie nie śmigało zbyt wiele, ale przynajmniej wątek jakoś istniał.

Teraz co druga ma ramki i nic. Szkoda.

No to trzeba jakoś rozruszac towarzystwo. Może jakiś grill lub inna forma spędzenia czasu w fajnym gronie? :)

Ja jestem za. Nie wiem kiedy się wam uda zebrać wiecej osób. W przyszłym tygodniu jade na urlop.

LG G4 + Tapatalk

Czy któryś z Kolegów z okolicy był by tak miły i przy :beerglass: zrobił by u mnie osiowanie. Dołożyłem tempomat i jeżdżę już od prawie roku z mrugającym wyświetlaczem.

Ja mam Vag kll i elm 327 oraz pełna wersję MES tylko nie robiłem tego jeszcze.

LG G4 + Tapatalk

Czy któryś z Kolegów z okolicy był by tak miły i przy :beerglass: zrobił by u mnie osiowanie. Dołożyłem tempomat i jeżdżę już od prawie roku z mrugającym wyświetlaczem.

Tylko tempomat, czy coś więcej zmieniałeś? Bo od dodania samej manetki nie powinno migać. W każdym razie, jeśli nadal potrzeba to zapraszam priv. Przy okazji kontrolkę też włączymy, jeśli jej nie masz. ;)

Tak Masz rację, zapomniałem, dołożyłem jeszcze sterowanie radiem z kierownicy. Priv poszedł

Od dołożenia sterowania radiem z kierownicy też nie powinno migac :)

Na 100% więcej nie dokładałem :) Teraz pamiętam, jak podpoiłem sterowanie radia licznik zaczął migać. A, że robiłem to za jednym zamacham to mi się pokiełbasiło. Próbowałem osiowania komputerem od magneti marelli ale okazało się, że włosi robią słabe komputery do włoskich aut i nie dawał rady.

Od dołożenia sterowania radiem z kierownicy też nie powinno migac :)

Wbrew pozorom, taka "pierdoła" jak sterowanie z kierownicy jest odrębnym modułem CAN. Tak więc jego dodanie bez wykonania procedury proxi alignment z pewnością spowoduje miganie przebiegu.

Wbrew pozorom, taka "pierdoła" jak sterowanie z kierownicy jest odrębnym modułem CAN. Tak więc jego dodanie bez wykonania procedury proxi alignment z pewnością spowoduje miganie przebiegu.
Sterowanie jest podpinane pod radio bezpośrednio z przycisków kierownicy. Zrobiłem juz 3 auta gdzie dokładalem sterowanie i ani razu nie musiałem robić osiowania.

Amortyzatory
Powrót