Widziany/widziana...

Bardzo ładna 159 w kolorze podobnym do czerwonego :) w Krk na Nowohuckiej w drodze do M1 wzajemne miganie swiatlami i pozdrowienia były :)

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka

Torin
Bardzo ładna 159 w kolorze podobnym do czerwonego :) w Krk na Nowohuckiej w drodze do M1 wzajemne miganie światłami i pozdrowienia były :)
Także pozdrawiam , my się już znamy ze spotów tylko wcześniej miałem czarną 156 1.9 16V sedan :)

Biała Giulietta z ramkami w Brzesku, dzisiaj koło 8 rano oraz zielona 156 na krakowskich blachach, oramkowana, z którą pomykaliśmy razem na A4 :)

Pozdro dla 159 czarnej SW KN stojacej w Zembrzycach ok. Suchej Beskidzkiej... juz ktoryś raz tam jestem przejazdem a Bella ani drgnie jakby na pokaz wystawiona byla:)

Wysłane z mojego SG S6 Edge przy użyciu Tapatalka

Bo jest na pokaz ;) Też pozdrawiam i do zobaczenia na drodze :)

Bo jest na pokaz ;) Też pozdrawiam i do zobaczenia na drodze :)
Również do zobaczenia;)

Pozdro dla 147 (jasnozielonej??) która jechała za mną i GT srebrnej przede mną widzianych na światłach w Andrychowie:)
Fajnie tak na drodze spotkac dwóch alfistów jednocześnie:)

Wysłane z mojego SG S6 Edge przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierowcy 156 mijanego wczoraj wieczorem na rondzie w Trzebini pod lidlem

Pozdrawiam kolegę Torin ze srebrnej 166 , ja jechałem rubinową 159 i widzieliśmy się wczorajszego dnia na wylocie z Rybitw :) Sprawdź sobie auto bo ci strasznie kopci nawet przy lekkim dodawaniu gazu.

Pozdrawiam czarną, oramkowaną 159 (KOS...) mijaną w Wieliczce za Lidlem około 7:10 oraz czarną 147 na ramkach (chyba KCH...), która mi mrugnęła w okolicach Przegini na trasie 780 ;-)

Pozdrawiam Kierowcę ciemnej AR 156 SW, chyba FL, rejestracji nie pamiętam ( klubowe ramki ) spotkanej wczoraj koło 21.00 na światłach na ul. Zbigniewa Herberta przed skrzyżowaniem z ul. Franciszka Bujaka w kierunku Swoszowic. :) Pozdrowienia były. :D

Pozdrawiam kolegę z 156 SW, mijanego wczoraj w Wieliczce na światłach pod biedronką kolo południa. Pomachane / odmachane.

Pozdrowionka dla alfaholika ,który był widziany dziś ok.16:30 pod Tesco w Żywcu
DSC_0496.jpg

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kolegę Torin ze srebrnej 166 , ja jechałem rubinową 159 i widzieliśmy się wczorajszego dnia na wylocie z Rybitw :) Sprawdź sobie auto bo ci strasznie kopci nawet przy lekkim dodawaniu gazu.

Piękna ta Twoja 159-tka !!! Tez Cie pozdrawiam, miło patrzeć na twoje auto.
Jak będę szukał Brery to w takim właśnie kolorze !
A co do kopcenia to właśnie walczę z nim od paru dni, ale opiszę to w stosowniejszym temacie - tu nie miejsce :/

Pozdrawiam właściciela/właścicielkę Gulietty, która stała na parkingu ośrodka rehabilitacyjnego w Łabowej.

Stałem w tym samym miejscu Alfą GT.

pozdrowienia dla 156 chyba bez ramek przednia tablica mała , mijana w sobote około 21,00 na moście w bobrek jadąca w kierunku libiąża :)

Pozdrowienia dla własciciala czarnej 159 widzianej w brzesku w niedziele ok 14 i własciciela GTV widzianej na półankach ok 14.15. Pozdrawia czarna GT

Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka

Schodziłem sobie na parking przy kolejce na Chełm po południu w niedziele w Myślenicach, patrze przy moim crosswagonie stoi ladna czerwona 9 z ramkami,
zacząłem się pakować patrze a tu 20 aut oramkowanych, także wszystkich pozdrawiam i dzieki za wizytówke :)
Tego też musze oramkować :)

Chwilę później przy galerii myślenickiej na parkingu 147 KMY ?FH? jeszcze raz pozdrawiam

Michal
Ciemny Crosswagon

Amortyzatory
Powrót