Też ją dzisiaj widziałem, stoi tam bardzo często, ładna sztuka pozdrawiam.Srebrna GT z ramkami i naklejką nurburgring po szesnastej pod teatrem ludowym
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Też ją dzisiaj widziałem, stoi tam bardzo często, ładna sztuka pozdrawiam.Srebrna GT z ramkami i naklejką nurburgring po szesnastej pod teatrem ludowym
TorinBardzo ładna 159 w kolorze podobnym do czerwonegow Krk na Nowohuckiej w drodze do M1 wzajemne miganie światłami i pozdrowienia były
Pozdro dla 159 czarnej SW KN stojacej w Zembrzycach ok. Suchej Beskidzkiej... juz ktoryś raz tam jestem przejazdem a Bella ani drgnie jakby na pokaz wystawiona byla![]()
Wysłane z mojego SG S6 Edge przy użyciu Tapatalka
Również do zobaczeniaBo jest na pokazTeż pozdrawiam i do zobaczenia na drodze
![]()
Pozdrowienia dla kierowcy 156 mijanego wczoraj wieczorem na rondzie w Trzebini pod lidlem
Tak czarne GT ale tylko BertoneJeśli czarne busso z czarnym scudetto na ramkach to może Ja, migło mi jakieś GT ale byłem zamyślony![]()
Pozdrawiam kolegę Torin ze srebrnej 166 , ja jechałem rubinową 159 i widzieliśmy się wczorajszego dnia na wylocie z RybitwSprawdź sobie auto bo ci strasznie kopci nawet przy lekkim dodawaniu gazu.