MrDundetsztyc
Nowy
Jak zaktualizować Blue&Me?
Witam. Czy jest dostępna jakaś aktualizacja B&M ? Jak sprawdzić jaką wersję mam?

Witam. Czy jest dostępna jakaś aktualizacja B&M ? Jak sprawdzić jaką wersję mam?
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A jest już może polski język w B&M Nav?Ściągnąć polską wersję ze strony B&M.
W zwykłym to problemu nie ma. Jeśli chodzi o nav to szukałem w necie nie tak dawno i była wersja, że się nie da. Pytam, bo może coś się w tym temacie zmieniłoJa w 3 minuty zmieniłem język na polski w Blue&Mepobierasz plik ze stronki, wrzucasz na pendrive'a i podłączasz do usb w aucie. Reszta zrobi się sama. Dosłownie parę chwil i cieszyć się można j. polskim. Co do B&M Nav nie wiem, ale poszperać w Internecie warto
![]()
Kiedy ostatnio szukałem (dość niedawno) można było zrobić tylko tak, że B&M gada po polsku, ale całe menu jest po angielsku - i to osiągnąłem u siebie. Podobno tak samo jest w autach kupionych w polskim salonie i nic się nie da z tym zrobić. Ale może coś się zmieniło...Nie wypowiadam się w sprawie Nav, bo nie posiadam w swojej MiTonie ma opcji spolszczenia tylko b&m, bez Nav?
Na dzień dzisiejszy można zrobić tylko tak, że B&M gada po polsku, ale całe menu jest po angielsku - i to osiągnąłem u siebie. Podobno tak samo jest w autach kupionych w polskim salonie i nic się nie da z tym zrobić. Ale może coś się zmieniło...
Tu: http://www.forum.alfaholicy.org/mito_giulietta/72266-blue__po_polsku.html twierdzą, że możesz zmienić język menu zwykłego b&m na polski - spróbuj.Dokładnie, taki sam efekt mam u siebie. Nie mniej jednak, zawsze to jakaś zmiana i ułatwienie![]()
Tu: http://www.forum.alfaholicy.org/mito_giulietta/72266-blue__po_polsku.html twierdzą, że możesz zmienić język menu zwykłego b&m na polski - spróbuj.
Całości - w tamtym temacie hest opisane jak to zrobić.Masz na myśli zmianę języka na polski całego interfejsu, tzn. menu, komputera etc. ? Czy samego systemu Blue&Me (głosik już mówi mi po polsku) ? Bo jeżeli całości to na pewno pobawię się, tym bardziej, że dziś mam wolne![]()
Całości - w tamtym temacie hest opisane jak to zrobić.