tomaz
Aktywny
Ale ręczny jest na przycisk!!!!!!!!!!!??????
Z taką mocą na tylnej osi/AWD to ci wajcha nie będzie potrzebna
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale ręczny jest na przycisk!!!!!!!!!!!??????
To żeś się wygłupił...Tak na zaostrzenie apetytu:
https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/h...=521cccf1b2ad2ed392216e5312a5b7cd&oe=558B25ED
Ta kierownica to jakby z chevy camaro..
Widocznie taki jest przepis na sukces.środek deski trochę bejca, trochę audi
W białej Giulii jest 6-stopniowy manual więc wątpię żeby to była najmocniejsza wersja. Czyżby prócz wersji QV (300 koni) miała pojawić się GTA (510KM)?Z taką mocą na tylnej osi/AWD to ci wajcha nie będzie potrzebna![]()
Musiałem ochłonąć i przemyśleć. No cóż powiem tak Alfa 156 kilkanaście lat póżniej w dużym uproszczeniu![]()
![]()
Sergio Marchionne po raz kolejny "zabił" stylistykę przodu. "Zabił" Giuliettę i Mito, teraż Giulię. Pisze o przodzie gdyż tył jak i linia boczna jest bardzo ładna ładna też jest w Giuliettcie. Tak idiotycznych reflektorów dawno nie widziałem.!!
C.![]()
Słuchajcie, zacznijcie doceniać przód AR 159.
To był szczyt, wyżej nie można.
Wszystko co potem, musi być słabsze...
Na filmie który wrzucił Nazar, ta czerwona QV ma manual....Saroo przecież ta 510- konna to wersja Quadrifoglio. O 300 koniach nie padło dzisiaj chyba nic.
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka