Widziany/widziana...

Pozdrawiam srebrna 147, KR...SU (?) na ramkach, dzis o 7 50 na mogilskiej.

Czarna 147 KR z ramkami o 16.00 na rondzie Hipokratesa.Zjechała pod szpital.
I chwile później jasno niebieska 156 z ramkami skręcająca w os.Bohaterów Września.

Kto to? :)i
569.jpg

Srebrna 156-ka na blaszkach KR9**** wczoraj około 21 na wyjeździe z Stella na Wiślicką. Stałem za Tobą na światłach, machałem, mrugałem a Ty nic :D

Pozdrowienia dla 156 zaparkowanej prawie na koncu ul. Fabrycznej ok 14.30. Ramki byly.

Pozdrawiam właściciela 156 zaparkowanej w tej chwili pod moim blokiem przy ul. Turniejowej w Krk.

Czarna 147 KP... z ramkami na Rondzie Czyżyńskim chwilę po 9:00 ;)
Pozdrawiam.

Pozdrowienia dla wlasciciela czarnego mito na blachach RZ widziany miedzy 15-16 na kopernika w Krakowie

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

pewnie właściciel tego nie przeczyta ale pozdrawiam kolegę z czarnej 159 który wyprzedzał mnie dzisiaj na zakopiance na wlocie do Krakowa, kolega na tablicach Słowackich, pewnie z jakiegoś ich fanclubu. Tak czy inaczej trąbił, machał, pozytywny :>

Pozdrowienia dla klubowicza ze zlotej 159 mijany jak dobrze pamietam w dabrowie tarnowskiej..chyba blachy KNT

Pozdrowienia dla klubowicza z czarnej AR 156 SW chyba po lifcie, zaparkowanej dziś po 14 na Domkach w Krakowie/Nowej Hucie - w okolicy pizzerii ;) KR na ramkach.
I dla 156 SW widzianej dziś na Kocmyrzowskiej, zaraz przed 14 - chyba www156 o ile mnie pamięć nie myli ;) Pozdrawiam ;)

Pozdrowienia dla srebrnej 166 oramkowanej, widzianej wczoraj za Zielonkami ok 13:00.

Dziś widziana kolejna Brera przy aqua parku, tym razem srebrna ramkami ale kierowca wyglądał na zdziwionego jak mu mrugnalem ;)

Wczoraj około 17:30 na G.Andersa GT na rejestracji TSZ. Stałem za Tobą Panie kierowco na światłach machałem, mrugałem i nic. Potem Cię wyprzedziłem ;) . Czarna 156 SW :)

Pozdrowienia dla właściciela czarnej 159 który w nowy rok w Jurkowie (trasa N. Sącz-Brzesko) mignął i machnął niebieskiej 159 :) prowadziła dziewczyna, niesamowicie się ucieszyła :P

Amortyzatory
Powrót