• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany, Widziana, Widziani :D

JA też widziałem wczoraj w wałbrzychu około 16 czarną 156 SW wyjeżdżającą z ulicy Długiej. Później przed 18 oramkowane dwie 156 jedna w Strzegomiu chyba DSW 17.. ??? wyjechała z ulicy przy lidlu a druga przed Lusiną od strony Strzegomia też chyba na DSW ......... Trochę szybko było więc i na reakcję mało czasu :):) Pozdrawiam
o 16 na długiej to byłem ja z Ewcią:) w SW a ok 18 jechaliśmy na dwie alfy 156 od lusiny w stronę strzegomia :) dwiema oramkowanymi jedna sedan a druga SW (ta z długiej) jeśli jechałeś w stronę lusiny to widziałem Cię :) chyba awaryjne włączyłeś po minięciu tak?

hehe no widzieliśmy i również pozdrawiamy :) wracaliśmy od lakiernika po odebraniu małej :)

Widziana oramkowana 147 1.6 TS pod galerią w W-chu a dokładnie pod sklepem jysk :D Pozdrowienia :D

Jeszcze raz pozdrawiam czarną 156 na ramkach mijaną dziś przed 8:00 na opolskiej we Wrocławiu :)

dzis po 8 rano przy samym Swiebodzkim srebrna 156 sw z rejestracją na E... widziana od tyłu:)

Ja pozdrawiam z lekkim poślizgiem kolegę mijanego na drodze Jelenia Góra - Karpacz w dn. 18.10 koło 13 godziny na wysokości Mysłakowic :) Kolega pomachał ja zobaczyłam w ostatniej chwili i odmachałam ;) Nie wiem czy widział :) Tak czy innaczej pozdrawiam.

a ja pozdrawiam mijanego kolege z liftowej 156 SW koloru szampanowego mijanego w bielawie ;)

Pozdrowienia dla załogi czarnej oklejonej 156. Tesco Kamieniec Wrocławski-Jeszkowice. Wczoraj przed 19.

Ostatnia edycja:
o ile dobrze kojarze to wypolowałem dzisiaj kolege dylu we Lwówku Śląskim ;)
stałem bezczelnie na skrzyżowaniu przy cmentarzu jak zawracaliście i sie gapiłem na auto :D

pozdrowionka dla dawidee26 widzianego dziś ok 16:45 koło statoila :)
tak to ja machałem jak czubek czerwoną siatką idąc piechotą :)

Pozdrowienia dla kierowcy GT (szarej?) na tablicach DJE, wypatrzony wczoraj na parkingu cmentarza w Świdnicy (Łukasińskiego) :-)

Amortyzatory
Powrót