Barus91
Nowy
- Auto
- BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)
Pozdrowienia dla kolegi na zakupach w Tesco
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk
Kolega sn00p
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Kolega sn00p![]()
Pozdrawiam spotkanego w milkowie na orlenie kolego ze 147 fzg 00438
Moja, moja!!Pozdrowienia dla właściciela 146 na ramkach stojącej przy zaolziańskiej we Wrocławiu
Widziqna dzisiaj oramkowana 156 sw po lifcie na drodze wyjazdowej z lesnicyzauważyłem w ostatniej chwili bo kobieta mnie zagadala.
Kogo spotkałem wczoraj na Bielanach?![]()
![]()
Tak, to byłam ja. właśnie wcześniej stałam jakieś 2 godz na ul. cieszyńskiego, bo mi nie chciała odpalić. już miałam czarne myśli, że się zaczęło, czyli jak to wieść gminna niesie, ze się wszystkie alfy psują, ale to był tylko akumulator...Widziana prawdopodobnie monia. Oramkowana czerwona brera. Godz 18 Kazimierza Wielkiego w strone Jana Pawla. Machalem dzwonilem ze swoje skodo alfy linia 33 hehe
Widziana prawdopodobnie monia. Oramkowana czerwona brera. Godz 18 Kazimierza Wielkiego w strone Jana Pawla. Machalem dzwonilem ze swoje skodo alfy linia 33 hehe