robimy jakąs kawe czy cus

Witom to co jest ustalona data i godzina bo nie umiem znalesc
pozdrawiam :pleasantry:

no wiec Panowie na 3 stawy kazdy napewno trafi a moj kurnik to chyba kazdy rozpozna a widze ze bedzie zlot alfy bez alf heh no ale tez fajnie :mrgreen: to moj kom: 501709981 dzwoncie jakby co a i zapiszcie sobie ten numer bo mam propozycje... mam dostep do lawety i np dla klubowiczow bedzie promocja i nizsza stawka na przewoz aut... mysle ze atrakcyjna jak za lawete bo chyba juz wiekszosc ma doswiadczenie z cenami... ale to porusze przy okazji w odpowiednim temacie 8)

House- no a ja wlasnie ostatnio myslalem o tym gdzie dzwonic w razie awarii mojej Alfy, ale teraz juz wiem:)

House- no a ja wlasnie ostatnio myslalem o tym gdzie dzwonic w razie awarii mojej Alfy, ale teraz juz wiem:)
No widzisz czasem i taki house wpadnie na nie glupi pomysl a w sprawach organizacyjnych pisze troche wiecej...

hahaha kosiar mam 1 ramke :D jest z tyłu.A w niedziele bede miał jeszcze <piwo> które postawisz :D

oki będę się starał aby się stawić na zbiórkę zwarty i gotowy :)

kosiar,a bedziesz sie starał każdemu po :beer: ?

Jak wiedziesz na parkingu taki kurnik z pomaranczowymi kogutami na dachu i jakies inne dziwne auta do okolo a do tego zgraje jeszcze dziwniejszych ludzi to znaczy ze my:D

---------- Post added at 10:23 ---------- Previous post was at 10:22 ----------

mialobyc jak wjedziesz i zobaczysz na parkingu;)

Panowie Laweta stoi na bohenskiego w Renault Pietrzak wiec jakby co to szybko podmienie fury i zalatwione... zawsze przygotowany.... :D

Dopiszcie mnie do listy. Peteja_43 i rufiki moze ugadamy sie w jakims miejscu przed wyjazdem i pojedziemy razem?

gadałem z nim dzisiaj telefonicznie powiedział że po pracy jak się wyrobi to dojedzie

Dopiszcie mnie do listy. Peteja_43 i rufiki moze ugadamy sie w jakims miejscu przed wyjazdem i pojedziemy razem?
nie ma problemu
:crazy_pilot:

---------- Post added at 16:04 ---------- Previous post was at 16:00 ----------

niewiem jak tam rufiki mozemy sie zdzonic i jechac razem

Amortyzatory
Powrót