C
Cycus
Guest
Panowie mnie też liczcie
Alfa
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no wiec Panowie na 3 stawy kazdy napewno trafi a moj kurnik to chyba kazdy rozpozna a widze ze bedzie zlot alfy bez alf heh no ale tez fajnie :mrgreen: to moj kom: 501709981 dzwoncie jakby co a i zapiszcie sobie ten numer bo mam propozycje... mam dostep do lawety i np dla klubowiczow bedzie promocja i nizsza stawka na przewoz aut... mysle ze atrakcyjna jak za lawete bo chyba juz wiekszosc ma doswiadczenie z cenami... ale to porusze przy okazji w odpowiednim temacie 8)
No widzisz czasem i taki house wpadnie na nie glupi pomysl a w sprawach organizacyjnych pisze troche wiecej...House- no a ja wlasnie ostatnio myslalem o tym gdzie dzwonic w razie awarii mojej Alfy, ale teraz juz wiem![]()
Poznosz chyba Alfa umisz rozroznic od oplaA jak jo wos poznom?
kosiar mosz na mysli ta Bravo :dance3:Hous weź lawete bo to tyle alf bedzie one sie psuja wiesz![]()
nie ma problemuDopiszcie mnie do listy. Peteja_43 i rufiki moze ugadamy sie w jakims miejscu przed wyjazdem i pojedziemy razem?