karol 7772
Nowy
Potrzebuje swiece do alfy 155 1.8 8v gdzie kupic i jakiej firmy? Podajcie jakies namiary.W sklepach propouja mi oryginaly za 400 stowki a ja na to pieniędzy nie mam na allegro sa tylko do 16v
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
te za 400 to były bodajże ngk tylko ze dedykowane do fiata czyli standardowe ngk z napisem fiat i za ten napis płacisz pewnie te 400plnja tez polecam NGK a swoja droga to jakiej firmy te swiece za 400?
Dobre te Championy? Miałem kiedyś kable Championa były bardzo stare ale nic się z nimi nie działo, teraz jak zmieniałem na NGK to Championy ze starości w rękach się rozpadły400 kosztują irydówki.
BTW, właśnie kupiłem C6YCC o których wspominałem![]()
W 155 V6 fabrycznie są Champion'y i to najlepszy do nich wybór. Ogólnie cenię tą firmę.Wbrew obiegowym opiniom Champion jest dobrą firmą, zresztą te świece szły czasem na pierwszy montaż.
W takim razie (prawdopodobnie) poprzedni właściciel coś naknocił i wsadził co drugą inną... Może lepiej się upewnię - tylko 8V mają rozrząd na łańcuchu, prawda?Jasne w 8v wszystkie świece są takie same. W 16 były dwie różne.