Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no to sobie robcie SAMI spota, co za problem bedziecie sie spotykac we 2 lub 3No to se spota sami możemy już zrobić
Luzujno to sobie robcie SAMI spota, co za problem bedziecie sie spotykac we 2 lub 3aa w Nowym Saczu zostanaa same KN'y
zaniedlugo pojawia sie tez pewnie maniacy z Krynicy, Tegoborzy, Czchowa itd, ktorzy tez zaloza osobne tematy i tez beda sie spotykac we dwoch
od kad pamietam bylo tak ze okolice Nowego Sacza podjezdzaly do NS na spoty i robilismy razem bo bylo Nas wiecej, aa teraz widze wszystko sie rozdzielaa przez " nowych alfaholikow "
POWODZENIA![]()
to se spota sami możemy już zrobić
jeszcze jak by sie oslonka przeciw sloneczna znalazla od strony pasazera do mojej 156 to juz bede wogloe zadowolony..Zawsze można ściemnić, obszyć, naprawić, okleić między kiełbaską a karkówką.
Smieje sie, ale tak wyszlo jak bylibyscie samolubami![]()
To kiedy ten spot ???
Smieje sie, ale tak wyszlo jak bylibyscie samolubamiha ha ha
Wiec jak bedziecie robic spota tymi 5 autami, to dacie Nam chyba znac, to podjedziemy, he he
jeszcze jak by sie oslonka przeciw sloneczna znalazla od strony pasazera do mojej 156 to juz bede wogloe zadowolony..![]()
To kiedy ten spot ???![]()
co do osłonki to widziałem gdzieś w Gorlicach na szrocie![]()
Ale musicie panowie przyznać że co byście nie robili to takiego kierownika jak my w Sączu mieć nie będziecie![]()