Mechanik!!Warszawa!!

Chętnie bym tam pojechał, ale najpóźniej przyjmą o 14:30, co jest niewykonalne bo pracuje do 16, sprzedający tez. Pozostaje mi szukam warsztatu który przyjmie po 16:30

Soboty mam zajęte i jestem w innym mieście. Bede jakoś kombinowal, zeby sie wyrobić do ASO.

Potwierdzam,u Darka serwisuje swoją 156 i Cromę.Jest bardzo kontaktowy i wie co mówi i robi.Robili tam też swoje autka moi znajomi BMW,Fiat i też są zadowoleni.
Co ważne ogarnia mechanikę , blacharkę i lakier.Dla mnie to zbawienie.Bo nie muszę się bujać po całej Wa-wie i powiecie z każdą pierdołą.

Rowniez polecam Darka, swoj chlop:) doradzi, naprawi, zorganizuje czesci w najlepszej cenie. Ogarnia elektronike, mechanike i blacharke. Wachlarz uslug najszerszy w okolicy. Odkad go poznalem swoja GT zabieralem tylko do niego.. aktualne autko rowniez.

Witam, Jeżeli mogę polecić, to z czystym sumieniem polecam: www.pablogarage.pl Referencji tej firmie wystawiać już chyba nie trzeba, bo zanim umówiłem się i oddałem auto do warsztatu, to na tym forum przeczytałem dużo dobrego o PABLOGARAGE. w rzeczywistości mogę z radością potwierdzić, że ten warsztat, to profesjonalna obsługa klienta i rzetelna naprawa auta. Części, których używa Pan Paweł, to albo oryginały albo zamienniki (jeżeli ktoś zainteresowany), serwis w pełni wykonany. Wykonanie usługi opisane na życzenie, z ważnym dokumentem zapłaty. Jeżeli chodzi o ceny, to warsztat jest bardzo konkurencyjny do innych. Na placu i na podnośnikach było chyba z 10 Alfa Romeo. Polecam!

Ja jeszcze raz polecam serwis Darka (użytk. Ghostrider) w Rembertowie koło Tarczyna. Właśnie odebrałem moją GT po wymianie przegubu i dolotu na kwasówkę, auto śmiga jak talala :D

Sent from my iPhone 4S

W poniedziałek,miła dziewczyna lekko przytarła tylni błotnik w mojej 156.Darek od ręki,jakimś czarodziejskim mazidłem,załatwił problem.
Duży szacun!

Mnie kiedyś jednak tak przytarła, że myślałem, że wyjdę z siebie - zderzak zerwany, nadkole i drzwi całe do malowania, a jakby tego było mało blodyneczka - taaa taka stereotypowa - w mini i szpileczkach mówi, że moja wina, a stałem grzecznie na parkingu, a ona zajmowała miejsce obok... Takim prawo jazdy powinni odebrać... No i tak moje mito niecałe pół roku po odebraniu go z taśmy zostało uszkodzone :(

U mnie odwrotnie.Lekko przytarła,mało tego zostawiła kartkę z telefonem za wycieraczką.Dla mnie szok!,a sama jakimś cudem przetarła cały bok,w sumie to aż mi się zrobiło jej żal.

Darka szczerze polecam, bardzo ladnie mi dopiescil autko przed sprzedaza i teraz jezdze.... Elantrą :) nie bylo zadnej nowej alfy w moim zasiegu niestety, mito mi sie nie podobala, julka za droga.. i o... :)

Witajcie,

Wypisalam sobie z innych watkow adresy warsztatow, ale o wiekszosci pisaliscie, ze cos jest, a nie ze sami tam byliscie.
Czy ktos korzysta z jakiegos sprawdzonego miejsca w Warszawie, gdzie nie zedra jak zobacza dziewczyne i nie zrobia mnie w konia, "naprawiajac" wszystko po kolei, a nie to co trzeba?

Wiem, ze jest ASO kolo Marsa (moje okolice), ale boje sie, ze ceny mnie zwala z nog!

Milgo dzionka!
Asia

nie polecam. ceny z kosmosu i naciągacze jakich mało

ASO Twardowski to najlepszy serwis jaki znajdziesz w Warszawie - jednocześnie najdroższy.
Ceny mają wysokie, ale odpowiednie to standardów. Podejście do klienta bardz OK, robią raczej to co trzeba a nie na chybił-trafił.
Czasami potrafią mieć chorą marżę na rzeczy typu płyn hamulcowy, szczególnie jakiś lepszy :)
A właściciel jest mega pozytywny, warto z nim pogadać jak będzie miał chwilę.

Witam.
Czy miał ktoś do czynienia z AJS-SERVICE?
Co można powiedzieć o ich fachowości, rzetelności i cenach?
Ich dużą zaletą jest odległość, bo zdecydowanie bliżej do nich niż do Pablo czy do Darka za Tarczynem.
A może p. Paweł Mikulec na Emaliowej?
Mam parę rzeczy do zrobienia w przednim zawieszeniu więc zbieram informacje i rozpatruję różne warianty.
Z góry dziękuję za rady i komentarze.

Ostatnia edycja:
Witam.
Czy miał ktoś do czynienia z AJS-SERVICE?
Co można powiedzieć o ich fachowości, rzetelności i cenach?
Ich dużą zaletą jest odległość, bo zdecydowanie bliżej do nich niż do Pablo czy do Darka za Tarczynem.
A może p. Paweł Mikulec na Emaliowej?
Mam parę rzeczy do zrobienia w przednim zawieszeniu więc zbieram informacje i rozpatruję różne warianty.
Z góry dziękuję za rady i komentarze.

Kolega do nich zajeżdża i jest ok.
Ja z racji bliskości warsztatu też będę korzystał.

ASO Twardowski to najlepszy serwis jaki znajdziesz w Warszawie - jednocześnie najdroższy.
Ceny mają wysokie, ale odpowiednie to standardów. Podejście do klienta bardz OK, robią raczej to co trzeba a nie na chybił-trafił.
Czasami potrafią mieć chorą marżę na rzeczy typu płyn hamulcowy, szczególnie jakiś lepszy :)
A właściciel jest mega pozytywny, warto z nim pogadać jak będzie miał chwilę.

chorą marżę ? mi za wyjecie i wsadzenie kolektora ssącego krzyknęli 1500zl (była to sama robocizna ) gdzie koszt nowego kolektora u nich wyniósł 900 zl. podsumowując zrobienie kolektora u nich wyniósłby 2400zl. Wsztstko udało mi się zrobić za 700zl (regeneracja + koszty wyjecia i wsadzenia) zrobil mi to kolega, który na codzien pracuje w ASO Alfy :)

Jak na kolegę to tanio nie jest :) W warsztacie z nowym paskiem niewiele drożej

chorą marżę ? mi za wyjecie i wsadzenie kolektora ssącego krzyknęli 1500zl (była to sama robocizna ) gdzie koszt nowego kolektora u nich wyniósł 900 zl. podsumowując zrobienie kolektora u nich wyniósłby 2400zl. Wsztstko udało mi się zrobić za 700zl (regeneracja + koszty wyjecia i wsadzenia) zrobil mi to kolega, który na codzien pracuje w ASO Alfy :)

Jak rozumiem kolega wystawił fakturę/paragon, utrzymuje swój lokal, i kliku pracowników?
Bez sensu są takie porównania, to jest ASO tu nigdy nie będzie tanio, ale napewno będzie dobrze ;)

Amortyzatory
Powrót