Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chętnie bym tam pojechał, ale najpóźniej przyjmą o 14:30, co jest niewykonalne bo pracuje do 16, sprzedający tez. Pozostaje mi szukam warsztatu który przyjmie po 16:30
Witajcie,
Wypisalam sobie z innych watkow adresy warsztatow, ale o wiekszosci pisaliscie, ze cos jest, a nie ze sami tam byliscie.
Czy ktos korzysta z jakiegos sprawdzonego miejsca w Warszawie, gdzie nie zedra jak zobacza dziewczyne i nie zrobia mnie w konia, "naprawiajac" wszystko po kolei, a nie to co trzeba?
Wiem, ze jest ASO kolo Marsa (moje okolice), ale boje sie, ze ceny mnie zwala z nog!
Milgo dzionka!
Asia
Witam.
Czy miał ktoś do czynienia z AJS-SERVICE?
Co można powiedzieć o ich fachowości, rzetelności i cenach?
Ich dużą zaletą jest odległość, bo zdecydowanie bliżej do nich niż do Pablo czy do Darka za Tarczynem.
A może p. Paweł Mikulec na Emaliowej?
Mam parę rzeczy do zrobienia w przednim zawieszeniu więc zbieram informacje i rozpatruję różne warianty.
Z góry dziękuję za rady i komentarze.
ASO Twardowski to najlepszy serwis jaki znajdziesz w Warszawie - jednocześnie najdroższy.
Ceny mają wysokie, ale odpowiednie to standardów. Podejście do klienta bardz OK, robią raczej to co trzeba a nie na chybił-trafił.
Czasami potrafią mieć chorą marżę na rzeczy typu płyn hamulcowy, szczególnie jakiś lepszy![]()
A właściciel jest mega pozytywny, warto z nim pogadać jak będzie miał chwilę.
chorą marżę ? mi za wyjecie i wsadzenie kolektora ssącego krzyknęli 1500zl (była to sama robocizna ) gdzie koszt nowego kolektora u nich wyniósł 900 zl. podsumowując zrobienie kolektora u nich wyniósłby 2400zl. Wsztstko udało mi się zrobić za 700zl (regeneracja + koszty wyjecia i wsadzenia) zrobil mi to kolega, który na codzien pracuje w ASO Alfy![]()