Widziany, Widziana, Widziani :D

Zawsze tam stoi. Często jeżdżę tamtędy do dziewczyny i za każdym razem ją widzę. Przy skrzyżowaniu dróg na Dzierżoniów, Wrocław, Kłodzko i Strzelin.

Faktycznie, dzisiaj jechałem znowu o tej godzinie do DDZ i widziałem ją zasypaną i nie ruszaną...

dziś po 8 na drodze Bolków - Strzegom widziane trzy 159, czerwona SW DWR z ramkami, ciemne DW bez ramek i DWL bez ramek. jechałem firmowym i nie machałem. pozdrawiam

To sem ja był :) Pozdrówki

Z Wrocławskiej w Witelona dzisiaj wbijałeś ? zza żywopłotu zerkałem jadać z przeciwka :)

oczywiście chwilke wcześniej spotkałem Panią w 156 czarnej (ze scudetto mega srebrnym na przedzie :) ), która zjeżdzała w Mickiewicza - również pozdrawiam :)

A nie dziś moja stoi pod wiata grzecznie ;)

dzis w Gryfowie Śl. mijałem ciemna 156 na xenonach i rejestracji DWR*** mrugnąłem swiatłami - był odzew...za kółkiem chyba pani siedziała.pozdrawiam :)

oramkowane błekitne(?) 156 widziane w Glucholazach Zdroju, pozdrawiam :)

Olaf, pozdrawiam!
Zobaczyłem Cię dopiero w lusterku, ale dziewczyna zauważyła i powiedziała, że machałeś ;)

No machałem ale wtedy jeszcze miałem cała julkę. :(. Jakiś skur cofając się rozwalił mi scudetto tablicę rej i na tyle mocno uderzył że pękł zderzak w dwóch miejscach

Ja pozdrawiam uzytkownika zielonej 156 na ramkach zaparkowana obok kosciola sw. Mikolaja w Kedzierzynie-Kozlu: )

Sent from my GT-I5700 using Tapatalk

@ Animek - Czy to Twoja czerwona strzała stała wczoraj pod Realem w Legnicy ? zaparkowałem nosiem do nosia :)

No machałem ale wtedy jeszcze miałem cała julkę. :(. Jakiś skur cofając się rozwalił mi scudetto tablicę rej i na tyle mocno uderzył że pękł zderzak w dwóch miejscach

Bez komentarza to co niektórzy wyprawiają to woła o pomste do nieba.

Pozdro dla kolegi z czarnej AR 156 z ramkami i batem CB, dzisiaj dwa razy na grunwaldzie we Wrocławiu ok 15 i 18.30. Chyba razem studiujemy na polibudzie :D

Pozdrowiona obustronnie na A4 około 10:00 między Legnicą a Wrocławiem błękitna AR 156 SW na bodajże tablicach DBL , podczas wyprzedzania mignęła sygnałem świetlnym odwdzięczyłem się awaryjnymi, obie alfy pełne pasażerów :)

Amortyzatory
Powrót