Abidibi1509
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM
Malin2k5, auto całe w soplach, sniegu, lodzie, a felgi jakby czyszczone przed chwilą 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Malin2k5, auto całe w soplach, sniegu, lodzie, a felgi jakby czyszczone przed chwilą
Zaręczam Cię, że nie były w 100% czyszczone
Sople się zrobiły i nie chcą odpaść (nawet jak przejechałem po większym śniegu-oczywiście puszystym)
wierzę ale wyglądają na czyściutkie
Od lata większych zmian na zimę nie ma.. od tego roku zimówki zostają na 16", z letnimi przechodzę na 17"![]()
Widoki nieporównywalne
A widoki choćby nie tyle ze względu WYGLĄDU naszych kół, ale ile to trzeba raniej wstać by to wszystko do ładu doprowadzić i do pracy się nie spóźnić
czy alu czy stal i tak trzeba ten cały śnieg zdjąć a to troszkę czasu zajmuje i o to mi głównie chodziło
no chyba że kolega tylko boczne i przednią szybkę i wio do przodu , ale to ponoć karalne
Ja przy - 5 normalnie myje bezdotykową i nie narzekam
Ale moja Dziewczyna w swojej 147 już ma nico większy problem, bo woda się dostaje między dach, a ramki drzwi i potrafi delikatnie przymarznąć, mimo solidnie "nasilikonowanych" uszczelek
mówimy o bezdotykowej czy automatycznej ? bo sie zgubiłem