pabloilala
Nowy
Cena przystępna więc pomyślimy![]()
Tylko jak nie masz orginaalnie zmieniarki to kabelek jeszcze musisz nabyc:
http://loudlink.eu/webshop/blaupunkt-cable-p-9.html
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Cena przystępna więc pomyślimy![]()
To naprawdę musiałeś go wyrwać za psię pieniażki![]()
Nie widze go w schowkuJony a Ty nie masz usb?
I jak doszła zmieniara?sprawdz yatour na allegrobylo cos tam za 265 zl czy jakos tak
ja jutro powinienem ja dostac
nikt nie mowil o niej nic zlego
![]()
U mnie się rozpadało a jutro mam wolne i w planach było malowanie zaciskówniestety nie :/ koles wyslal dopiero dzisiaj mimo tego ze zamowilem we wtorek...
U mnie się rozpadało a jutro mam wolne i w planach było malowanie zacisków![]()
U mnie też była piękna,pomalowałem zaciski,,odkurzyłem w bagażniku było mnóstwo trawy więc troche zeszło noi wyczyściłem cała z czarnych kropek z asfaltu bo na tylnej klapie i zderzaku było czarno normalnie później mycie i woskowanko i lśni jak nowau nas piekna pogodaide myc auto
w tym aucie jakos nie chce mi sie malowac zaciskow
![]()
Ja niestety nie mam takowego,popytaj w jakimś warsztacie jak nikt nie będzie mieć chyba,że zakupisz newChłopaki, potrzebuje pilnie na jutro klucz tak zwany poligon, wygięty płaski-oczkowy, na pewno wiecie o co chodzi, nie wiem dokładnie jaki rozmiar, jutro podam, chyba ze ktoś ma cały zestaw. Z okolic Dublina
Ja chyba wezme czarną L-ke jeszcze muszę dokładnie pomierzyć. Czerwony też fajny ale boję się,że w realu będzie taki bardzo jaskrawydankezamawiam
![]()