Irlandia, laczmy sie ::P

• Autor wątku Autor wątku SiGi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
To naprawdę musiałeś go wyrwać za psię pieniażki :)

Tajemnicą nie jest, że za 400 euro :) Cena świetna, ze względu na to, że właściciel miesiąc wcześniej kupił nowe oponki 185/45/15 i felgi Aez oraz nowy akumulator Boscha :) Za co zapłacił 280 euro. Auto ma służyć mi przede wszystkim do dojazdu do pracy. Jutro w pracy się za nie biore i będę zamawiał części. Także dopieszczanie czas zacząć :)

U mnie się rozpadało a jutro mam wolne i w planach było malowanie zacisków :)

Też mam taki plan, bo tarcze i klocki leżą w garażu, gotowe do wymiany... Przy okazji chciałem zaciski maznąć, żeby dwa razy nie rozbierać

u nas piekna pogoda :D ide myc auto :) w tym aucie jakos nie chce mi sie malowac zaciskow :P
U mnie też była piękna,pomalowałem zaciski,,odkurzyłem w bagażniku było mnóstwo trawy więc troche zeszło noi wyczyściłem cała z czarnych kropek z asfaltu bo na tylnej klapie i zderzaku było czarno normalnie później mycie i woskowanko i lśni jak nowa:) a teraz rzecz jasna pada:(

Chłopaki, potrzebuje pilnie na jutro klucz tak zwany poligon, wygięty płaski-oczkowy, na pewno wiecie o co chodzi, nie wiem dokładnie jaki rozmiar, jutro podam, chyba ze ktoś ma cały zestaw. Z okolic Dublina

Chłopaki, potrzebuje pilnie na jutro klucz tak zwany poligon, wygięty płaski-oczkowy, na pewno wiecie o co chodzi, nie wiem dokładnie jaki rozmiar, jutro podam, chyba ze ktoś ma cały zestaw. Z okolic Dublina
Ja niestety nie mam takowego,popytaj w jakimś warsztacie jak nikt nie będzie mieć chyba,że zakupisz new :)

Wolałbym kupić new, ale dzisiaj byłem w halfordsie, b&q i woodiesie i nie było mojego rozmiaru.... Jest jakiś dobry sklep narzędziowy czynny w niedziele?

Ktoś jest chętny na polarek w tym roku bo ja się pisze w zeszłym roku sie zdecydować nie mogłem a poźniej żałowałem:)

Ja chyba wezme czarną L-ke jeszcze muszę dokładnie pomierzyć. Czerwony też fajny ale boję się,że w realu będzie taki bardzo jaskrawy:)

- - - Updated - - -

Artur mam pytanko Marcin to ma jakieś żarówki założone czy ma ori ksenony w swojej bo coś mi się kojarzy,że fajnie w miare światełka mu świeciły?

Amortyzatory
Powrót