adf jest drogi, mi za 1szy przeglad powiedzieli 1200-1400zl, gdzie w GAM powiedzieli ze 850-950 i od tego mozliwy rabat...
hehe, nie wiem, czy się zrozumieliśmy - olej sam wymieniałemok. 330 mnie sam olej + filtry wyniosły.
Ale jeżeli rzeczywiście taki olej dostałeś (a nie tylko powiedziano Ci, że taki dostałeś) - nie ma czego żałować, czas zaoszczędzony i usługa na poziomie. Ale fakt - drogo. W Bydzi ma to być niecałe 700zł (ale jeszcze nie wiem jaki olej chcieliby wlać; po tym, jak usłyszałem, że "0W-30", odechciało mi się dalszej rozmowy - nie jestem blondynką)
Tak mam na fakturze, więc ufam że wlali to co napisali ;p 380 zł za 5,5l oleju plus filtr, z 10% rabatem. 430zł robocizna z 20% rabatem. Przed kolejnym przeglądem rozglądnę się za innym ASO, ewentualnie będę bardziej negocjował.
Zrozumiałem, to że nie jest tanio to odnośnie kolejnych komentarzy po Tobie.
Ja u Zasady w Krakowie płaciłem 600 brutto za olej, filtr i wymianę. Bez rabatu.
Powiedz to ludziom co im się silniki pozacierały bo mieli takie podejście.
Mam skode rapid 1.2tsi i jakoś nie zmianialem oleju po 1tys km. Auto ma 115tys i ma się dobrze...
W giulii też nie zmianiam. Niby od czego ma się zatrzeć? Bo nie zmienię oleju po 1 tys? I przy ilu tys km sie silniki zacieraly? Przy 1100km?
Wysłane z mojego Galaxy s8+ przy użyciu Tapatalka
A w skodzie interwaly olejowe co 30 tys km...
Wysłane z mojego Galaxy s8+ przy użyciu Tapatalka