Benzyna 200 KM. Diesla nie wykluczam. Nawet kiedyś 2.2 180 KM był moim faworytem z uwagi na duże przebiegi ale podoba mi się charakterystyka tej benzyny
Czy diesle 180 i 210 różnią się czymś oprócz programu? Tzn. czy 180 KM da się podkręcić do tych samych wartości co seryjne 210?
Ostatnio edytowane przez duke75 ; 29-11-2019 o 21:15
Wszystkie diesle robisz na ok 230ps. Benzynę na 300.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Jezdziłem jakiś czas temu Giulią zrobioną na 308 KM przez Jura Tuning. Byłem pod mega wrażeniem !!![]()
Ja mam zrobioną 150 na 230, na razie co prawda zrobiłem 4k km bo chip był miesiąc temu, ale negatywnych efektów nie widzie. A samochód zapierdziela aż miło![]()
AR Giulia 2.2 2016 ZF8
No wierze CiJestem bardzo pozytywnie doświadczony dieslami Alfy i mam w planach jeszcze przejażdzkę 180-konną Giulią ale w automacie. Kiedys jeździłem manualem ale wydawał mi się wolniejszy od mojej "9-tki".
Czy ten filtr stożkowy podnosi ci temperatury silnika w lato, bo powietrze jest chyba zasysane z komputery silnika? Czy oprócz dźwięku odczuwasz jakiś wzrost mocy? Ja myślę o założeniu tego z linka poniżej, bo chwalą się +8 km i +15 Nm, co sądzicie koledzy? https://shopeurocompulsion.net/blogs...eo-giulia-2-0l
Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka