Witam wszystkich (pierwszy wpis na forum) Przymierzam sie do zakupu nowej Giulii w 2025. Myslalem o BMW M340 Touring, ktore w 100% odpowiadalo by potrzeba, ale jakos ciagnie do tego "zlego" wloskiego

Przejrzalem forum, ale nie znalazlem inormacji/watku dotyczacego nowych samochodow, sledzenia zmian w produkcji.
W konfiguratorze pojawila sie juz nowa wersja limitowana "Intensa", ale wciaz brak cennika MY25. Czy ktos z Was wie kiedy mozna sie spodziewac i co sie zmieni w autach MY25? Pytam o drobne rzeczy: np. porty USB-C czy bezprzewodowy Apple Car Play? Na poprawe jakosci kamery cofania nie licze

Przynajmniej jest klimat vintage.
Jeszcze nie wiem jakim cudem zawioze rowery Giulia do Wloch, ale bedzie trzeba sie chyba przemeczyc, pewnie na dachu.
Czy jest ktos kto jezdzi 30-35 tys. km/rocznie i podpowie na co sie szykowac w dluzszej perspektywie? Multiair do wymiany po 3-4 latach i akumulator - na to jestem gotowy po przejrzeniu forum. A jak pozostale elementy wytrzymuja? W BMW mam 120 tys. km zrobione w 4 lata i wciaz oryginalne hamulce. Przyszle auto planuje kupic na 4-5 lat, a moze zostac i dluzej jesli BMW nie pokaze nic ciekawszego do 2030.