No super. Zjedź nim do wąskiego parkingu galerii. Wjedź na krawężnik. Większość z nich ma niskoprofilowe dla szpanu + drogowe opony totalnie nienadające się w jakikolwiek teren. Polecam filmiki z traktorami wyciągającymi te europejskie SUV ze zwykłem łąki. Słuchaj szumu powyżej 140 i płać więcej za paliwoKup potem zimówki w rozsądnej cenie. Btw to crossoverya nie SUV. Sory. Urodziłem się z hejtem do SUV
Tak wiem strasznie niebezpieczne i nieekologiczne ojojNożem też można się pociąć.
Dokładnie też mam takie zdanie. Obecnie mam jedno dziecko i Giulia jest super dla 2+1. Jednak jakbym planował 2 dzieci lub więcej to nie wiem. Np. dostęp do bagażnika jest średni. Ze o opadającej klapie nie wspomnę.
Bo jest w swojej klasie. Alfa natomiast jest znakomitą usportowioną klasą średnią z super osiągami i prowadzeniem.
Różnicę to czuć po pierwszej zmianie pasa. Ostatnio jechałem nowiutkim fiatem 500 Abarth, który jakby nie patrzeć jest nastawiony mega sportowo. Przy zmianie pasa musiałem się nakręcić kołem kierownicy. W Giulii to cyk i dokładnie wiesz co koła robią, a robią to szybko i precyzyjnie. Btw to dźwięk z tego bzyczka jest genialny po naciśnięciu SPORT![]()