a mnie sie bardzo podoba - lubię wielkie i ciężkie optycznie samochody, a Stelvio takie jestA fanem suwów nie jestem...
a mnie sie bardzo podoba - lubię wielkie i ciężkie optycznie samochody, a Stelvio takie jestA fanem suwów nie jestem...
Tez chciałbym wersje SW. Do 2020 spokojnie uzbieramale konkurencja też nie śpi i na pewno będzie ciekawiej.
Po oglądanieciu kilku testów w tv czy na YT wydaje mi się, że gdyby powstało kombi to byłby to raczej wybór sercem niż rozumem.
ciekawe, bo Ty wiesz jaka ma byc dynamika. mamy dane za zeszły rok, nie bylo wtedy benzyny 2.0 i q4 i najmocniejszego diesla , nie byli jeszcze w usa, a na razie nie ma ich jeszcze w azji. sprzedaz w europie i tak o 50% wieksza niz w przypadku 159 mimo brakow oferty silnikow/wyposażenia w zeszlym roku. umow sie na piwo z Andersonem to sobie bedziecie mogli wieszczyc kleske i ponarzekac
Po pierwsze nie wieszam kleski, po drugie trzeba patrzeć na cyfry i wyciągać wnioski, które sa jakie sa. Poza tym zabawne ze napisanie czegoś beee na AR jest jak plucie na religie. Troche luzu i realizmu Panowie. Ze sprzedaza giulii fca jest poniżej zakładanych planów, jeśli stelvio zaliczy falstart to ciężko będzie dokładać do interesu, bo po średnio udanym zakupie jeepa, tipo firmy nie pociagnie. Lancia pada, fiat ma w zasadzie tylko rodzine 500tek i wspomniane tipo, jeep ratuje sie renegadem, to trochę za mało.
Niezwykłość Alfy Romeo polega na tym... że czasem jeździ...