co chcecie od lexa? fajne auto. CO mnie zdziwilo to mimo, ze kupujacy byli fanami audi, zaprezentowana audica ich nie wziela...![]()
co chcecie od lexa? fajne auto. CO mnie zdziwilo to mimo, ze kupujacy byli fanami audi, zaprezentowana audica ich nie wziela...![]()
szkoda że nie zaproponowali mu jakieś wersji 2.4 lub 3.2 tak żeby poczuł moc.
Przejżałem z ciekawości allegro po tym odcinku i w tej cenie nie ma za dużego wyboru 159. Dlatego nic ciekawszego mu nie zaproponowali. Sporo dużo tańszych jest za to.
Fajne jak najbardziej,ale nie w wersji 220d.Byłem trochę napalony na ten model.Co tu dużo mówic,bardzo atrakcyjny wygląd,świetne wykończenie,no i marka premium,ale wystarczy się przejechac tym autem,naprawde jest słabe,niby 177km,a zbiera sie to tylko ociupine lepiej niż 2.0 136MJTD ( jeździłem jednym i drugim po sobie),a i to powyżej 3000obr.W dowodzie ten lex ma 1650kg,a serie ponoc mają niedobory nawet powyżej 10km.Prowadzenie bardzo ok,super audio,ale jesli brac,to raczej benzynke,zwłaszcza przez wzgląd na mocno nieciekawią opinie 2.2 177.
Jeździłem kiedyś takim lexem, jako autem zastępczym. Gdyby pozabierać znaczki to bym myślał że siedze w passacie, chodzi o wnętrze. Silnik miał 2litrowy, tragedia, cały czas na wysokich obr. Panowie to nie jest czysta kurtuazja, ale mając wybór pomiędzy lexem, a alfą wybrałbym alfę. Cholera żeby 159 była nieco dłuższa i szersza, normalnie sam miód byłby.
Lexus 200 to auto dla ludu, jest tam parę elementów z toyoty. Toyota Camry jest bardziej komfortowa i przestronna.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Chce nalezec do ludu i miec lexadybym mial wybor(kase) to kupilbym lexusa
ale 2,5 w benzynie
![]()