wd40 podobno pomaga, ale sam nie próbowałem.
wd40 podobno pomaga, ale sam nie próbowałem.
Kolego nie używaj żadnych żyletek. szkoda szyby. ja u siebie użyłem suszarki i denaturatu. Zeszło po chwili pracy idealnie że żadnego śladu nawet nie było.
tylko suszarka i schodzi bez zadnych skrobaczek czy nożyków - mozna wtedy odkleic ręką
kiedys sciagalem naklejke w upalne lato - wystarczylo wystawic samochodod na jakies 20 minut na slonce i efekt byl ten sam![]()
ja używałem acetonu [zmywacz do paznokci] i po prostu pięknie schodzi bez suszarki czy nożyków.
suszarką podgrzewasz i skrobiesz. Powinien pomóc też rozpuszczalnik do paznokci, jak już ktoś pisał, chociaż to długa zabawa będzie
Jaka długa zabawa?
Zdzierasz tą folię i zostaje Ci na szybie hologram. To podgrzewasz dobrą suszarką, a następnie nasączonym w rozpuszczalniku bądź zmywaczu do paznokci wacikiem zmywasz ją. Robota na max 15 min z piwem w międzyczasie.
Ja w ten sposób usunąłem naklejkę z numerem, jak też kilka naklejek z chorwackich autostrad jakie mi zostały po poprzednim właścicielu na szybie.
A teraz odwrotna sytuacja, co zrobić kiedy się odkleja naklejka.. ja mam taką sytuację. I czym ewentualnie podkleić ?