Witam
Na jakich stacjach tankujecie swoje pojazdy? Gdzie paliwo jest dobre i pewne, a gdzie jest kiepskiej jakości? Ja osobiście mogę polecić Statoil.
Pzdr
Witam
Na jakich stacjach tankujecie swoje pojazdy? Gdzie paliwo jest dobre i pewne, a gdzie jest kiepskiej jakości? Ja osobiście mogę polecić Statoil.
Pzdr
Lotos, Łabieszewo koło Nowej Wsi Wielkiej, tylko tam tankuję, polecam wszystkim![]()
W Rzeszowie i okolicach: Lotos, później długo nic, następnie wszystkie w miarę renomowane typu Statoil, BP, a na szarym końcu źródełka i inne rozlewnie wody naftowej.
Statoil
Ceny też bardzo przystępne na niektórych![]()
Najbardziej lubię zalewać bellę V-powerem, ale przy obecnych cenach benzyny..., zmuszony jestem tankować przy Auchan. Totalnie za to bojkotuję BP za ten wyciek i ich nieporadne działania przez tyle tygodni, nawet na myjnię tam już nie jeżdżę.
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
Tylko i wyłącznie BP w Zabrzu kolo Multikina
Stacja jest pod domem, więc najwygodniej.
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
W jakich Ty kolego czasach żyjesz?
Za pieniądze w XXI wieku zrobisz wszystko...
Moralność odpada, szczególnie w kwestii tak dużych korporacji jak BP...
A My, szaraczki nic na to nie poradzimy...
A poza tym, to, że spierniczyli trochę środowiska, nie zmienia faktu, że mają najlepsze paliwo...![]()
tylko BP . najczęściej Ultimate ON, ale roz po raz zalewam zwykły ON na BP