Jeśli ktoś nie posiada karty kodowej to wychodzi na to że teraz jest bezpłatna w ASO
Jeśli ktoś nie posiada karty kodowej to wychodzi na to że teraz jest bezpłatna w ASO
była - Alfa Romeo 147 1.6 105 KM FL Distinctive + BOSE
Tylko pytanie teraz czy w każdym ASO czy tylko w Torino na Zakopiańskiej w Krakowie.
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.
Było już o tym na forum i sam to sprawdzałem. To nie jest inicjatywa oddolna tylko taka akcja ogólna. Każde ASO powinno ją wygenerować w ten sam sposób.
Aha czyli mogę sobie śmignąć do ASO Auto-Res i dostanę za friko? To dobrze się składa bo potrzebuje do 147 kody bo kluczyk się rozkodował.
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.
Byłem dwa dnie temu w katowickim Ganinexie. Panowie, którzy ze mną rozmawiali szeroko otwierali oczy na moją prośbę wyrobienia karty. Dzwonili nawet do FCA i tam powiedzieli im, że owszem można otrzymać za darmo kartę kodową, ale tylko pod warunkiem, że w momencie zakupu auta w salonie nie wydawano takiej w komplecie z kluczami (podobno taki fakt miał miejsce w przeszłości). Jeśli wydano, a właściciel zgubił koszt to 250 zł.
Spytaj ich o to, jak udowadniają, że auto wydano bez kartyJutro do nich zadzwonię i poprawię sobie humor rozmową z kimś ich pokroju. Podoba mi się w tym wszystkim słowo "podobno". Jasno określa ich kompetencje i mijanie się z faktami. Dodam tylko, że kilka kart już w taki sposób zostało wydanych i nikt 250 zł nie żądał. Jest tylko opcja, że była to akcja/promocja czasowa. Ale wówczas powinni to w ten sposób uzasadnić a nie opowiadać bajek. Zobaczymy jutro, co wyjdzie w trakcie rozmowy z nimi i innym salonem.
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 29-04-2019 o 21:51
na śląsku coś ciężko z tą kartą kodową za friko.
bez problemu załatwiłem w Tarnowie.
Hej, jestem bardzo ciekaw jak poszła rozmowa. Daj koniecznie znać. Nie chciałem jakoś specjalnie naciskać na pozytywne załatwienie sprawy, ale skoro po raz kolejny dajecie dowód, że w innych serwisach się da to spróbuję jeszcze raz...