Pytanie do posiadaczy 166. Czy jest mozliwe że Alfa z tego ogłoszenia przy takim przebiegu ma tak wytartą kierownicę i lewarek. W 156 przy takim przeebiegu kier. wyglada jak nowa.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6800016
Pozdrawiam
Pytanie do posiadaczy 166. Czy jest mozliwe że Alfa z tego ogłoszenia przy takim przebiegu ma tak wytartą kierownicę i lewarek. W 156 przy takim przeebiegu kier. wyglada jak nowa.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6800016
Pozdrawiam
szczerze wątpie...u mnie przy 176000 km kierownica i lewarek wygladaja prawie jak nowe. w volvo ojca (ktore ma od nowosci) przy 155000 km oba te elementy wygladaja jakby dopiero co salon opuscily. w firmowym peugeocie partnerze, ktory ma przebieg 260000km kierownica i lewarek mimo ze starte, to i tak wygladaja spoooro lepiej niz na tym ogloszeniu. tak wiec tutaj jest cos nie halo...albo wyjatkowa "fleja" nim jezdzila, albo nie sa oryginalne, no albo przebieg jest wiekszy...
dodaj z 200 tys. jak nie wiecej. Ja w 155 przy 212 tys km mam jak nowke![]()
Ja mam 200 tys i kiera wygląda prawie jak nowa, gałka mocniej wytarta ale to zależy gdzie było jeżdżone :wink:
Dzięki, wszystko więc jasne. Chociaż się trochę rozczarowałem, bo strasznie mi się ta Alfa z taką ceną podoba i juz snułem wizję jak pomykam taką limuzynką z dieselkiem.
Nie po to kupuje sie dieselka żeby w 10 lat zrobić nim 172 tysiaki km, przy podanym przebiegu to ten silnik ledwo życie zaczął...
Na bank ma nakulane 100 tysiaków więcej niż podaje...chyba że ktoś ma wyjątkowo szorstki naskórek![]()
Pozdrawiam
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
chyba ze bylo po miescie jezdzone to moze miec tak zjechane. Nie sugeruj sei opiniami ze musi miec 100k wiecej. Zalezy gdzie bylo jezdzone, czy byly pierscienie na rekach itp itd. pedaly nie sa zjechane
a może właściciel bardzo mocno ściskał kierownicęhehehe
Nie, nie jest to możliwe. Przy 150k miałem delikatne przetarcia na zgrubieniach/szwach na kierownicy, tak małe że na zdjęciach byś nie zauważył. Nic więcej.Napisał tomkap
Dokładnie.Napisał Alfamaniak156
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
Wnętrze tej Alfy wygląda masakrycznie, pomijając fakt zniszczonej kierownicy i gałki zmiany biegów, to można zauważyć brak głośnika w drzwiach koło klamki i jakoś dziwnie przylegającą tapicerkę na słupku.
Co do pedałów, to są trochę zużyte, ale niewspółmiernie do kierownicy. Na pierwszy rzut oka miałem wrażenie, że jest na nią założony jakiś pokrowiec ze skaju
Pozdrawiam.
- Rafał