tylko jest taka różnica że w stilo abarth jest skrzynia manualna a tylko sprzęgło jest zautomtyzowane może to ma znaczenie także
tylko jest taka różnica że w stilo abarth jest skrzynia manualna a tylko sprzęgło jest zautomtyzowane może to ma znaczenie także
Zgadz Sie w stulo jest manual ale raczej chyba Nie dostepny ciezko to znales
Ja zmienialem
Skrzynia sprzeglo kolo zamachowe wybierak z linkami zestaw pedalow z coupe, dwie lapy skrzyni sanki cale zawieszenie poloski spera hamulce brembo dlqtego ze robie te auto pod turbo na chwile obecnq lata to na seryjnym kompie seryjnych wiazkach ale bede wywala Vis wiec wiazki wleca pewnie z coupe albo jakis stand alone mi to zlecialo jakies dwa DNI roboty ale wczesniej robilem to w fiacie bravo I juz mam wprawedeski wogole Nie ruszalen liczniki narazie sa seryjne z stilo
Wysłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e za pomocą Tapatalk 2
czli świeci awarię automatu i jeździ, tak? Bo moją skrzynię mógłbym pchnąć za dobre pieniądze, tylko zastanawiam się cz idzie kompa przeprogramować czy czekałaby mnie podmiana na tego z 159 i czy będzie on współpracował z moim wyposażeniem wtedy
A co wyswietla sie na lewym wyswietlaczu zamiast biegów na zegarach w 166 w manualu??
Jutro będę rozmawiał z magikiem od kompów to zapytam go czy na przykładzie brata 166 2.4 może coś zrobić z ecu silnika żeby nie wariował bo wyrzueniu sterownika skrzyni
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
to jak coś zapytaj, bo chyba zawalczę z tematem manuala, którego strasznie mi brakuje. Mój automat jest w pełnie sprawny, bo ma nowy sterownik, więc dużo bym chyba dołożyć nie musiał po jego sprzedaży do założenia manualnej skrzyni