Witam, zapala się kontrolka awarii świateł pomimo tego że wszystkie żarówki świecą (te od oświetlenia rejestracji też). Ma ktoś pomysł gdzie szukać psikusa?
Witam, zapala się kontrolka awarii świateł pomimo tego że wszystkie żarówki świecą (te od oświetlenia rejestracji też). Ma ktoś pomysł gdzie szukać psikusa?
Żarówki czy żarówki diodowe ?
wszędzie są zwykłe żarówki.Dodam jeszcze że żarówka postojowa w przednim reflektorze miała kiepski styk. Styk poprawiłem, światło świeci zawsze a kontrolka dalej się zapala.
Ta kontrolka to jakaś ściema u mnie nie zapala się wcale miałem już spalone większość żarówek i nigdy się nie zapaliła.
jak tak dalej pójdzie to po prostu wyciagnę żarówkę od kontrolki i będzie po bólu...
Mam to samo kontrolka sie świeci dłużej jak powinna i gaśnie po jakims czasie. Sprawdzałem wszystkie żarówki i świecą. Tylko komputer nie może połączyc się z centralką lewego Xsenona. Ale Xsenon swieci.
janczyz
U mnie jak przepalona jest żarówka świateł mijania lub drogowych to nie sygnalizuje, pokazuje spalone postojowe i tablicy rejestracyjnej (stopu nie sprawdzałem).
a bezpieczniki sprawdzales?
to napewno bedziesz mie od stopu sam tego nie sprawdzisz duga osoba i upewnij się ja mam teraz identycznie ale pomoc dziewczyny była bezcenna teraz mnie to nie denerwuje bo wiem co nie takPozdro !!
Była ----> 156 1.6 16V
----> 159 SW 2.4 Q-tronic TI
Jest ----> GT 2.0 JTS
Jest ——> Giulietta 1.4 MA
Sprawdź czy w trzecim świetle stopu palą się wszystkie te małe żaróweczki.
" - elegancka pomiędzy sportowymi
- sportowa pomiędzy eleganckimi
- fascynująca piękność w segmencie E"