Da tylko po co to robić bo jak wnioskuję po wypowiedziach nie działa to prawidłowo gdy włączy się samemu.
Da tylko po co to robić bo jak wnioskuję po wypowiedziach nie działa to prawidłowo gdy włączy się samemu.
Tzn? Co nie działa prawidłowo?
Wiadomo ze jeśli z przodu nie ma sensorów to nie będzie ich pokazywać a tylne powinny normalnie działać.
Nie jest mi to do niczego potrzebne ale jeśli jest taka opcja to czemu nie.
Dodano po 4 minutes:
Wiem ze mam OBD2 tylko nie byłem pewien czy można tą opcje przez ELM odblokować.
A i tak, są wyczki z wi-fi, zrobili je dla iphonów żeby można było z tego korzystać bez Jailbreak'a.
Ostatnio edytowane przez Kwi@t ; 01-08-2014 o 08:42
Nie działa prawidłowo wyświetlanie, np. u mnie niezależnie który czujnik wykrywał przeszkodę i jaka była do niej odległość to pokazywał tylko z jednej i tej samej strefy i nawet odległości nie zmieniał na wyświetlaczu. Może u kogoś to działa prawidłowo ale jak dla mnie, to tylko wkurzające to było.
AR 159 SW, 09r, Distinctive Q-Tronic, 1.9 JTDm 16V była, Opel Insignia ST jest
Panowie nawiazujac do tematu , bo mam problem z czujnikami... mianowicie jest blad na kompie z parktronickiem. ale jak wrzuce wsteczny to od czasu do czasu jest pikniecie jakby sie zalaczaly ale niestety nic nie wykrywa , i jakie moga byc usterki na czym sie skupic ??
"Alfa comes with a great responsibility, 'cause no kid ever grew up with a picture of Passat on his bedroom wall."
Sprzedam: Logo (przód/tył), dekielki, QV
Polecam: Koce, kocyki, ręcznie robione maskotki
Ok spoko. Dzięki. Podrawiam
"Alfa comes with a great responsibility, 'cause no kid ever grew up with a picture of Passat on his bedroom wall."
Sprzedam: Logo (przód/tył), dekielki, QV
Polecam: Koce, kocyki, ręcznie robione maskotki