george11 gdzie ten link ?
george11 gdzie ten link ?
Ja mam płyn boscha do czyszczenia wtrysków 55 zł za litr można kupić w każdym sklepie/serwisie boscha ale czy działa nie wiadomo w trazicie uratował wtryski w alfie jeszcze walczy.
opssss, juz naprawiłem.
niestety nie ma mozliwosci kupna na allegro, a był jakis czas temu, proponuje kontakt z JR
pzd.
Ostatnio edytowane przez george11 ; 03-10-2011 o 19:26
Z tego co wiem to każdy rozsądny mechanik odradzał lanie jakichkolwiek preparatów do czyszczenia czegokolwiek.
Masz tak samo jak z sobą. Gdy boli cię głowa przez pare dni i nie przestaje to idziesz do lekarza żeby przepisał Ci coś na to i miał święty spokój czy jesz co chwile tabletki które dzialają tylko na chwilę... lepiej mieć wyczyszczone, rozebrane wszystko i wiedzieć co jest nie tak i mieć spokój przez ponad 150 tysięcy i wydać to 200zł czy 70zł na płyn który nie da efektu albo da i to niedoraźny - sam zdecyduj...
Koledzy profilaktycznie chciałbym zalać STP do czyszczenia wtrysków tylko sie zastanawiam czy to nie zaszkodzi DPFowi?Podpowie ktos bo będę tankował
Ostatnio edytowane przez jedrek1980 ; 07-10-2014 o 15:58
co do iqui moly diesel spülung wymieniałeś po tym filtr paliwa czy nie? czy w ogóle trzeba?