Dzięki wielkie za pomoc. Chyba poczekam na inne ogłoszenia![]()
Dzięki wielkie za pomoc. Chyba poczekam na inne ogłoszenia![]()
Czy ktoś jest w stanie powiedzieć więcej o tej 159 q4?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-q4-2-4-jtd-210ps-skora-navi-xenon-serwis-oplacona-ID6BKcbn.html
Niedaleko radmia i ze szwajcarii więc po ostatnim wypadnie do Radomia powinien dać sobie spokój ale podoba mi się ta sztuka
Jeszcze Kraków z napędem na cztery:
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-q4-2-4jtdm-209km-3-mce-gwarancji-w-cenie-ID6BPqiA.html
Niestety nie mogę wrzucać linków bo mam za mało postów czy może ktoś podlinkować te oferty?
Ostatnio edytowane przez Adik159 ; 07-04-2019 o 20:56
Witam wszystkich serdecznie,
od niedawna zacząłem rozglądać się za Brerą i natknąłem się na poniższe ogłoszenie:
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-brera-z-polskiego-salonu-rej-2008-r-ID6BPf1s.html?
co o niej sądzicie?
z góry dziękuję za Wasze sugestie
Czołem wszystkim.
Interesuje mnie ta sztuka, wiem że nie poleceny silnik 1,8 ale cóż:
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-1-8-16v-140-koni-skora-klimatronik-mozliwa-zamiana-ID6BP2bt.html?
Zastanawiam się, czy warto wynająć jakieś autotesto czy podobna firmę do sprawdzenia tej Alfy, co sądzicie?
Ostatnio edytowane przez k3mal ; 10-04-2019 o 17:44
@up
Sprawdzenie auta to jedno, ale polecam wbicie nazwy firmy w Wujka Popularną Wyszukiwarkę.
Generalnie sprzedawca, firma RAWA AUTO Południowa 14 - 96-200 Rawa, została złapana (na bezwypadkowe . pl) na kilkukrotnym czarowaniu z przebiegiem, z 400k robiono magiczne 200k. To w połączeniu z faktem, że posiadają dużą ilość modeli wycenionych nadzwyczaj korzystnie sugeruje, że raczej nie jeżdzą po zachodniej europie i po jednym odkupują od emerytów, a skupują co popadnie w jakimkolwiek stanie na placach od turków.
okazja tak zachęcająca jak przypadkowy kebab w podjeżanej budzie w środku nocy po pijaku. Na świeżo pomysł świetny, z czasem życie weryfikuje![]()
Czytałem opinie o tym sprzedawcy i zdaje sobie sprawę, że praktycznie każdy sprowadzany samochód jest kręcony ;/
Jedni robią to umiejętnie, drudzy nie bardzoAle odpuszczę ten samochód.