Właścicielem Dębicy jest Goodyear i Dębica produkuje również Savę.
Gdy Alfa stoi w serwisie gdzie jest Romeo? Szuka części...
Ja mam je na 166 3,2. Kiedy kupowałem , małe przebiegi tym autem robiłem , priorytetem było : cicho, w miaaaarę przyzwoicie w testach i tanio. I takie są. jednak po kilku latach, czy gdy zacząłem więcej 166tką jeździć (naprawy 156 co rusz) - nie kupiłbym ich drugi raz do mocnego auta w dodatku FWD gdzie przód się przy ruszaniu unosi i asr co rusz działa, nawet na suchym . Trochę szybko się ta guma jednak starzeje jak na letnie, trochę miękkie (w kwestii czucia i ścianki, nie mieszanki miękkiej - wręcz trochę twarda, zużywać się nie chcą) jak na Alfę.
Myślę że będą lepsze w tej półce cenowej (ostatnio w testach Hankook ładnie wypadał , nie znam aktualnych cen , ale pewnie podobne. Nokian z-line - w testach zmiennie i miał aferę z testami związaną, ale mam je na 156 słabszej ale też Vce i uważam że fajnie do Alfy pasują, te kupiłbym drugi raz zdecydowanie.
Panowie,a moze ktos bylby zainteresowany oponami Bridgestone turanza t001,komplet 2017 ? Opony w rozmiarze 215/50/18,duzo ekonomiczniejsze niz 235/45/18 i bardziej komfortowe. Mam je od nowosci,bierznik 2x.6.5mm i 2x6.2mm.
Poglad na tym ogloszeniu
http://www.forum.alfaholicy.org/sprz...0_18_cali.html
850zl juz z wysylka.
Jeździ ktoś na fuldach sport Control 2 z xl lub bez? Jakie boki ma tą opona ? Twarde czy bardzo miekkie jak bluresponse?
Jeżdzę na letnich Baruum już 3 lata i uważam że są troche głośne. Gumiarz mi polecał na zimę Dębice są podobno 17 calowe.
Wyczytałeś to na jakimś forum? Ja tego nie mogę potwierdzić. Kolejny już sezon i pod względem trakcji na suchym czy mokrym nie mam zastrzeżeń. Mam za to pod kątem zużycia - trzeci sezon użytkowania i opona stała się bardziej twarda i głośna.
W jakimś zachodnim teście zimówek Dębica na suchym dorównała Continentalowi.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Mam frigo i jest tragedia na suchym i mokrym ale w śniegu zachowuje się rewelacyjnie. Może to zależy od modelu??
Wysłane z mojego P2 przy użyciu Tapatalka