Po ściągnieciu tych map z chomika będzie lektor ENG czy ITA?
Po ściągnieciu tych map z chomika będzie lektor ENG czy ITA?
Musisz mieć firmware w wersji 12.3. Jak masz to wypalasz obraz płyty z NW (ta płyta zawiera mapę PL). Jesli nie masz to wypalasz aktualizacje softa do wersji 12.3 (która tez jest na chomiku)
Mapy sa w języku navi, czyli jak masz navi EN to beda w EN. Poza tym jest tez tam obraz płyty Setup CD która zmieniasz języki.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pobrałem 3 pliki zip. Connect Nav - Setup CD, FIRMWARE_Connect_Nav_V.12.3_ALFA_ROMEO, RT3 2016 Eastern Europe NE. Po rozpakowaniu nie widzę pliku obraz płyty, używam nero. Czy coś jest nie tak czy mam wypalić tak jak jest po rozpakowaniu jako poprostu dane ?
Nie jako dane. Masz miec plik z rozszerzeniem .iso i to wypal. Nero moze go nie widziec. Najlepiej zrobic to clone cd czy innym prostym programem.
Plyta kazda bedzie tylko nagrac z najnozsza predkoscia jaka obsluguje nagrywarka.
Mi najnowsze wypalalo z predkoscia 8x
Nero próbowałem i ISO nie widziałem właśnie. Jak mam dokładnie przeprowadzić proces instalacji ? Zacząć od setup cd a później wgrywac ta wersję 12.3 a na mamym końcu mapa? A po co są te instalki rt3 can i coś jeszcze ?
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Ok. Sprawa wygląda tak. Próbowałem Clone cd wypalić obraz płyty i lipa bo nie ma nigdzie pliku ISO. Pobrane zipy z chomika to nie są obrazy płyty tylko dane/foldery po rozpakowaniu.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Załamie się psychicznie [emoji23] kolego, po co wypakowałeś pliki które pobrałeś? Przecież pobrałeś właśnie pliki ISO. Które wypalasz jako obrazy płyty.
To że winrar czy winzip (czy cokolwiek innego) widzi to jako "paczkę" to inna sprawa. Wiec. Nie pobrałeś plików ZIP (bo takowych tam nie ma) tylko ISO.
A soft CAN i VAN jest aktualizacją dla navi z odpowiednim softem CAN aktualizacja z 6.63 na 8.90 a VAN z 5.52 na 7.73 z obsługa RT3 (bowiem nowe mapy działają w systemie RT3)
Wszystko zależy od tego jaką navi z jakim softem.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio edytowane przez nightexx ; 29-11-2016 o 00:24