Witam,
Jak zdemontować w podsufitce oświetlenie, tak aby wymienić żarówkę (przepaloną).
Z tyłu ruszyłem lewo prawo i jakoś wyszło, przód ani drgnie.
Pzdr
Witam,
Jak zdemontować w podsufitce oświetlenie, tak aby wymienić żarówkę (przepaloną).
Z tyłu ruszyłem lewo prawo i jakoś wyszło, przód ani drgnie.
Pzdr
W miejscu strzałek są zatrzaski weź mały płaski śrubokręt, podważ lampke palcami w dół i wciśnij takie srebrne blaszki które tam zobaczysz, pierwszym razem troche się z tym motałem /bałem się żeby nie urwać/ ale jest ok teraz wyjmuję w 3min
Dzięki, sprawdzę czy da radę![]()
a co to za rodzaj lampki?ja takiej nie mam,tzn mam ale bez tych guzikoww navi itd.u mnie to troche inaczej wyglada.to jest lampka po liftowa czy jak?
Lampka na pewno jest poliftowa, bo nie ma otwierania bagażnika.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Polift ale fote wziolem 1 lepsza z googla zeby tylko zaznaczyc zaczepy.
Przesrane jest wyciągnąć tą lampke![]()
Ostatnio udało mi się zdemontować to "badziewie"![]()
Wrzucam fotki, może komuś skrócą męki![]()
Żarówki to wiemy jak wymienic. Problem jest taki ze diody dwie mi przepalily sie i jak je wymienic. Diody od zapalenia lampki pasazra i kierowcy
U mnie cały ten panel trzeszczy, od strony przycisków, okresowo na nierównościach. Czy może ktoś miał podobny problem i rozwiązał to w jakiś prosty ale skuteczny sposób? Pzdr.