Koledzy mam pytanie, jakie są oringi przy chłodnicy oleju w 1.9jtd ? Widzę że węże idące do filtra oleju są zapocone w miejscu styku.
Koledzy mam pytanie, jakie są oringi przy chłodnicy oleju w 1.9jtd ? Widzę że węże idące do filtra oleju są zapocone w miejscu styku.
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
dla potomnych, takich uszczelek nie kupi się nawet w Aso;( Trzeba to zdemontować uszczelki w rękę i do dobrego sklepu z hydrauliką, najlepiej do rolniczego... tam mają praktycznie wszystkie rodzaje oringów
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
No właśnie !![]()
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
ktoś wie konkretnie jaki jest rozmiar tego Oringa?
Odkopuje temat co by kolejnego nie zakładać i ponawiam pytanie poprzednika: Czy Ktoś orientuje się jaki jest wymiar tego o-ringa? Przymierzam się do uszczelnienia tego elementu bo zaczyna się dość mocno pocić, niestety nie mam jak tego zdemontować i latać po sklepach bo autko potrzebne z dnia na dzień ;/
Podaj numer nadwozia i kupisz sobie u mnie on-line
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Zerknij na mój stary temat z alfą 156, tam masz nawet zdjęcia co i jak
Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka
Gepard, a my to chyba mailowo korespondujemy, w sprawie czujnika abs tylnego koła i problemu z doborem jego do mojego autka. Mój VIN to zar93200000254045
mgrMafia, czyli oring 17,5mm x 3mm?