witam , blokady nie są aktywne , może córka coś w opcjach poprzestawiała manetkami ? lewe jak i prawe tylne - otworzyć można tylko z zewnątrz - AR 2003r
witam , blokady nie są aktywne , może córka coś w opcjach poprzestawiała manetkami ? lewe jak i prawe tylne - otworzyć można tylko z zewnątrz - AR 2003r
A blokada zabezpieczająca przed przypadkowym otwarciem przez dzieci?
Każde auto to ma.
Moja Bella
Manetkami tego nie przestawisz.
Tylko pstryczkiem po otwarciu drzwi.
Blokada w drzwiach jest wyłączona , córka mówi mi że wcześniej się otwierały od wewnątrz , pytam bo może coś poprzestawiała jako świeża kierowniczka , nie jest to dokuczliwe ale za każdym razem musi wysiadać i otwierać komuś drzwi jak ktoś wysiada z tyłu a to trochę poniża![]()
Witam Szanowne grono,
Jestem nowym jak dotąd zadowolonym posiadaczem Romka 147 z 2006 roku ze 120konnym TSem.
Jako, że jest to moja pierwsza alfa nie mam pojęcia dlaczego z dnia na dzień przestały otwierać mi się od wewnątrz drzwi.
Uprzedzając odp. typu było lub żeby odblokować sobie blokadę dla dzieci uwierzcie mi, ale od tego właśnie zacząłem.
Natrafiłem na ten temat i trochę może go odgrzeje, ale udało może Wam się ogarnąć ten problem?
Witam mam mały problem w mojej AR 147 problem polega na tym ze nie idzie otworzyć tylnych prawych drzwi od wewnątrz jaka może być tego przyczyna??? proszę o pomoc
Może masz włączone zabezpieczenie przed dziećmi.
Taki wichajsterek na rancie drzwi najczęściej pod zamkiem.
No ale o tym już tu było pisane.
Ostatnio edytowane przez Dariusz156 ; 15-08-2017 o 08:56
Moja Bella
no nie blokada jest wyłączona sprawdzałem 2 razy
Jak z zewnątrz możecie otworzyć, a od środka nie to prawdopodobnie cięgno od wewnętrznej klamki do sprawdzenia. Może z plastiku wyleciało, ew się rozleciało. Jeżeli to nie blokada to trzeba rozebrać drzwi i sprawdzić co tam się stało a nie.
Potwierdzam wina cięgna. U mnie tak było ale na szczęście tylko wyleciało. Nie podpowiem jak naprawić, bo zrobił to poprzedni właściciel (rozpadło się w dniu zakupu).