Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Temat: PODGRZEWANIE SIEDZENIA - sprawdzona mata z allegro

rYKU
    Gość

Domyślnie PODGRZEWANIE SIEDZENIA - sprawdzona mata z allegro

zima z pasem wiec trzeba zadbać o klejnoty...
    ma ktoś może którąś z dostępnych na allegro podgrzewanych mat samochodowych?
    nie chciałbym po sezonie kupować nowej, ale więcej niż 100zł nie dam. nie potrzebuje żadnych masaży i innych dupereli.

jak patrze to wystarczy mi nawet taka najtańsza http://allegro.pl/mata-podgrzewana-s...973715431.html
    ale chcialbym miec pewnosc ze spiralka nie rozleci się jak usiąde 3 razy, wiec jak ktoś użytkuje ktoreś z nich to proszę o opinie.
    są jeszce takie jakby komuś nie chciało sie wpisac w allegro "podgrzewane siedzenia"

http://allegro.pl/podgrzewane-siedze...958925104.html
    http://allegro.pl/podgrzewane-fotele...981168107.html

wiecej nie widzę

Użytkownik Romeo
    Auto
    147 1.6 TS

Domyślnie

ja zakladalem sam mate do siedzenia co prawda z renowki uzywke mialem ale chcialem kupic taka za 40zł w tesco sa na allegor za 29zl... daje rade a ta z renowki az pazy w tyłek

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    newbridge ie
    Auto
    159sw 2.4jtdm po sofciku ;)

Domyślnie

A nie myslales o tym??:
    http://allegro.pl/nowa-org-mata-sied...966706739.html

---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 23:18 ----------

ale najchyba najlepsze bylyby te:
    http://hurtownietapicerskie.pl/956-m...tapicerke.html

Użytkownik Romeo
    Auto
    147 1.6 TS

Domyślnie

montowaine jest ciezkie bo trzeba zdjac poszycie a ono jest zagniatane na blasze od spodu potem te pałąki od naciągów roboty w 3 du... z siedziskiem bo oparcie to kwestia około 5 min bo jest rozpinane przynajmniej to ze skory potem przekazniczek bo sam wylacznik nie wytrzyma takiego obciazenia i jazda z kablami do puszki ogolem jakies 4 h pracy

ml0da
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał szajbus0 Zobacz post
    montowaine jest ciezkie bo trzeba zdjac poszycie a ono jest zagniatane na blasze od spodu potem te pałąki od naciągów roboty w 3 du... z siedziskiem bo oparcie to kwestia około 5 min bo jest rozpinane przynajmniej to ze skory potem przekazniczek bo sam wylacznik nie wytrzyma takiego obciazenia i jazda z kablami do puszki ogolem jakies 4 h pracy
    to może byś podpioł też moje? plis, plis, plis

Użytkownik Rowerzysta Avatar mc007
    Mieszka w
    Chorzów
    Auto
    159 1.9 q-tronic

Domyślnie

Z pełnym szacunkiem, ale ogrzewanie wam w Bellach nie działa, że w dupe musicie mieć grzanie?
    Ja mam skóry i nie narzekam...

Podobno ogrzewanie foteli źle wpływa na męskie funkcje... czy coś tam.

Pozdro

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    newbridge ie
    Auto
    159sw 2.4jtdm po sofciku ;)

Domyślnie

Jak dla mnie to chyba lepsza opcja pomeczyc sie kilka godzin i zeby wygladalo jak nalezy niz ta chinszczyzne nakladac na siedzenia i caly urok wnetrza pryska w ulamku sekundy
    Ostatnio edytowane przez pabloilala ; 08-12-2011 o 01:16

Użytkownik Romeo
    Auto
    147 1.6 TS

Domyślnie

u mnie roznica jest taka ze mam nie orginalny wylacznik w miejscu gdzie powinien byc na palstiku fotela z boku ale jest czarny i pasuje prawie tego nei widac
    chocoaz denerwuje mnie bo jest nie orginalny ale co poradzic nie ma na allegro a w serwise 140zł napewno nei chcial bym miec koca na tapicerce D:

ml0da
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał mc007 Zobacz post
    Z pełnym szacunkiem, ale ogrzewanie wam w Bellach nie działa, że w dupe musicie mieć grzanie?

Pozdro
    Mam jakieś 10 min do pracy, ale już podczas skrobania szybek potrafie zamarznąć na kość, a te maty mają mnie szybko rozgrzać zanim ogrzewanie w aucie się rozkręci ( zwykle robi się ciepło jak jestem już na parkingu pod firmą).
    ... no i nie posiadam "męskich funkcji"... choć czytałam gdzieś o tym.

Pozdrawiam

rYKU
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał mc007 Zobacz post

Pozdro
    hehe, no wlasnie ja tez mam skóry i jak mam na nich usiasc to aż mnie otrząsa :/
    w poprzednim samochodzie mialem "półskórę" z welurem i do tego podgrzewanie - to bylo naprawde idealne rozwiązanie

Cytat Napisał ml0da Zobacz post
    to może byś podpioł też moje? plis, plis, plis
    no to ja tez plis hehe

oczywiscie myślalem zeby wlozyc do fotela maty i podłaczyć pod instalację.
    wiem nawet ze dalbym rade to zrobić , ale dla kogos walczacego z tematem pierwszy raz - podejrzewam min dzien roboty na jeden fotel, a pogoda juz nie za bardzo sprzyja... no i nie zalezy mi az tak bardzo. troche zepsuje to moze wygla wnetrza, ale klejnoty to klejnoty

Cytat Napisał ml0da Zobacz post
    Mam jakieś 10 min do pracy, ale już podczas skrobania szybek potrafie zamarznąć na kość, a te maty mają mnie szybko rozgrzać zanim ogrzewanie w aucie się rozkręci ( zwykle robi się ciepło jak jestem już na parkingu pod firmą).
    ... no i nie posiadam "męskich funkcji"... choć czytałam gdzieś o tym.

Pozdrawiam
    ot co!
    ma być miło i przyjemnie od początku jazdy!
    ostatnimi dniami poranny pokawowy nastrój psuje mi siadanie na fotelach o temp minusowej ehh ohhyda!!!

takze jak ktos ma ktorąś z tych mat od ubiegłego roku i nie rozleciała się to niechaj podpowie/poleci

---------- Post added at 00:15 ---------- Previous post was at 00:11 ----------

u mnie roznica jest taka ze mam nie orginalny wylacznik w miejscu gdzie powinien byc na palstiku fotela z boku ale jest czarny i pasuje prawie tego nei widac
    chocoaz denerwuje mnie bo jest nie orginalny ale co poradzic nie ma na allegro a w serwise 140zł napewno nei chcial bym miec koca na tapicerce D:
    wydaje mi sie ze przycisk od renault pasuje. ogladalem ostatnio na allegro i wg mnie identyczny ksztalt jak ten w alfie. nie wiem tylko czy gabarytem spasuje idelanie w ta dziure, ale calkiem mozliwe ze jak to bywa w gospodarce rynkowej przyciski do alfy robia np francuzi w renault
    Ostatnio edytowane przez rYKU ; 09-12-2011 o 01:07